Πολιτική

Γυναίκα χαστούκισε τη βουλευτή Αγγελική Δεληκάρη στην Καβάλα- Τι απαντά η ΝΔ

Γυναίκα χαστούκισε τη βουλευτή Αγγελική Δεληκάρη στην Καβάλα- Τι απαντά η ΝΔ

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Θύμα επίθεσης έπεσε το πρωί της Κυριακής 21/4 η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη. Μια γυναίκα τη χαστούκισε στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο στην Καβάλα, μετά το τέλος της θείας λειτουργίας.

«Θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα» αναφέρει το κυβερνών κόμμα

Θύμα επίθεσης έπεσε το πρωί της Κυριακής 21/4 η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη. Μια γυναίκα τη χαστούκισε στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο στην Καβάλα, μετά το τέλος της θείας λειτουργίας.

Το περιστατικό καταδίκασε η Νέα Δημοκρατία με σχετική της ανακοίνωση επισημαίνοντας ότι «συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με την πίστη και τη θρησκεία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού.

Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με την πίστη και τη θρησκεία. Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο – στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία – δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία.

Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments