Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ναν λαμπρός τον οδηγεί! Αναδείχθηκε MVP των Game 5

Παναθηναϊκός: Ναν λαμπρός τον οδηγεί! Αναδείχθηκε MVP των Game 5

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Κέντρικ Ναν αναδείχθηκε MVP των Game 5 στα playoffs της Euroleague, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 81-72, στο ΟΑΚΑ.Μάλιστα, την επόμενη μέρα της πρόκρισης, η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Κέντρικ Ναν αναδείχθηκε MVP των Game 5 στα playoffs της Euroleague.

Ο Κέντρικ Ναν αναδείχθηκε MVP των Game 5 στα playoffs της Euroleague, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 81-72, στο ΟΑΚΑ.Μάλιστα, την επόμενη μέρα της πρόκρισης, η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Ο 28χρονος άσος, τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους (4/4 βολές, 2/7 δίποντα και 6/10 τρίποντα), πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, ένα κλέψιμο και μία «τάπα», συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments