Ελλάδα

Οδηγός μηχανής πέρασε 12 φανάρια με «κόκκινο» και τώρα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 21.140 ευρώ

Οδηγός μηχανής πέρασε 12 φανάρια με «κόκκινο» και τώρα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 21.140 ευρώ

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και τράπηκε σε φυγή

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά 12 φανάρια πέρασε με κόκκινο ένας οδηγός μηχανής. Και δεν έφτανε μόνο αυτό: έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών, οι οποίοι τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα.

Ήταν βράδυ Τετάρτης στην περιοχή της Βουλιαγμένης όταν αστυνομικοί της Τροχαίας που διενεργούσαν ελέγχους σε οχήματα εντόπισαν μοτοσικλέτα, η οποία δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας και θέλησαν να την ελέγξουν.

Ο οδηγός της μηχανής δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και τράπηκε σε φυγή, διαπράττοντας σωρεία παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας: 12 παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη, υπερβολική ταχύτητα, επικίνδυνους ελιγμούς, αναστροφή.

Εντοπίστηκε, τελικά τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης στην περιοχή των Μεγάρων όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας «ΔΙΑΣ». Από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί «ακινησία» για τη μηχανή, η οποία ήταν ανασφάλιστη.

Στον οδηγό της μηχανής επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 10.640 ευρώ και 150 βαθμοί ποινής στο point system, ενώ θα ενημερωθεί η ΑΑΔΕ για την επιβολή προστίμου για την ακινησία ύψους 10.500 ευρώ. Συνολικά, δηλαδή θα κληθεί να καταβάλλει 21.140 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments