Υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και με τη συμμετοχή των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και των υπευθύνων της UEFA
Τη Δευτέρα έχει προγραμματισθεί να γίνει η πρώτη επιτελική σύσκεψη για τον σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας στο Opap Arena, ενόψει του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.
Η σύσκεψη θα γίνει υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και θα πάρουν μέρος ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που θα έχουν την επιτελική ευθύνη για την εφαρμογή των αποφάσεων που θα ληφθούν. Παρόντες θα είναι και οι υπεύθυνοι της UEFA. Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή έχει ήδη ανεβάσει ειδική σελίδα στην οποία αναρτώνται όλες οι πληροφορίες που αφορούν τον τελικό και ενημερώνεται συνεχώς.
Βασικό κεφάλαιο στο site του τελικού αποτελεί το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί, το Opap Arena, περιλαμβάνονται πληροφορίες για όσους θέλουν να ταξιδεύσουν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, για τα μέσα μεταφοράς, τις εκδηλώσεις για τους φιλάθλους και όλα τα σημεία ενδιαφέροντος στην Αθήνα, όπως και χρηστικές πληροφορίες για άτομα με αναπηρία. Όλος ο σχεδιασμός έχει επίκεντρο το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ καμία σκέψη δεν υπάρχει για αλλαγή της έδρας του μεγάλου τελικού.
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας.
Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.
Μουκουντί: «Δεν τα παρατάμε ποτέ» – Μήνυμα πριν από τη Ρεάλ
Ο Αρόλντ Μουκουντί έστειλε μήνυμα αποφασιστικότητας ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League. Ο Καμερουνέζος αμυντικός ξεκαθάρισε ότι η Ένωση θα αγωνιστεί για τη νίκη, μίλησε για τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα και εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους συμπαίκτες του.
Ο Τζέικομπ Νίστρουπ έβαλε ξεκάθαρες προτεραιότητες για την ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού, ενόψει της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο ΟΑΚΑ. Ο Δανός τεχνικός μίλησε για τον στόχο της πρόκρισης, προειδοποίησε για τις δυσκολίες του αγώνα και αποκάλυψε τις σκέψεις του για το rotation πριν από το παιχνίδι με τον Ηρακλή.
Ολυμπιακός: Ο Έσε στο προσκήνιο – Το σχέδιο για τη Ρεν
Ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ εξετάζει την επιστροφή του Σαντιάγκο Έσε στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρεν. Η δοκιμή με Πουέρτα και Τσικίνιο στη μεσαία γραμμή, το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο ο Φρόιλερ και η ιδιαίτερη έμφαση στα τελειώματα των φάσεων πριν από τη μεγάλη ευρωπαϊκή αναμέτρηση.
Ολυμπιακός: Η πρώτη φωτογραφία του Μοντέρο μετά το χειρουργείο
Ο Γιαν Μοντέρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά τη χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο, φορώντας ειδικό προστατευτικό νάρθηκα. Η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Δομινικανής Δημοκρατίας δημοσίευσε τη φωτογραφία του 23χρονου γκαρντ, ο οποίος θα απουσιάσει για περίπου έξι μήνες από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.
ΑΕΚ – Ρεάλ Μαδρίτης: Τι ώρα παίζει και σε ποιο κανάλι
Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για την ΑΕΚ, που υποδέχεται σήμερα, Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ώρα έναρξης, τα δύο κανάλια που θα μεταδώσουν ζωντανά την αναμέτρηση, η βαθμολογική κατάσταση και η μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς.
Ρεν – Ολυμπιακός: Τι ώρα παίζει και σε ποιο κανάλι
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σήμερα, Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στη Γαλλία απέναντι στη Ρεν, με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο Europa League. Δείτε την ώρα έναρξης, το κανάλι της τηλεοπτικής μετάδοσης, γιατί άλλαξε η ημερομηνία του αγώνα και τι διακυβεύεται για τους «ερυθρόλευκους».
Το έριξε στο… αλκοόλ εν ώρα αγώνα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς
Καθώς η καριέρα του πλησιάζει στα τελευταία της κεφάλαια, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φροντίζει να απολαμβάνει στο έπακρο κάθε στιγμή που περνά στα παρκέ του NBA.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την ΑΕΚ στο Champions League. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναγνώρισε τη δυναμική της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, στάθηκε στην απαιτητική ατμόσφαιρα και αποκάλυψε τις σκέψεις του για Βαλβέρδε, Βινίσιους και Γκιουλέρ.