Πολιτική

Σαμαράς για Ημέρα Γενοκτονίας των Ποντίων: Η ημέρα μνήμης έρχεται σε μια περίοδο ταραχώδη

Σαμαράς για Ημέρα Γενοκτονίας των Ποντίων: Η ημέρα μνήμης έρχεται σε μια περίοδο ταραχώδη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σαμαράς για Ημέρα Γενοκτονίας των Ποντίων: Η ημέρα μνήμης έρχεται σε μια περίοδο ταραχώδη

Όλοι μας, πολίτες και πολιτικό σύστημα -πέρα και πάνω από τα κόμματα- οφείλουμε να αναστοχαστούμε, λέει ο πρώην πρωθυπουργός

«Σήμερα ο Ελληνισμός θρηνεί για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από τους Τούρκους πριν από 105 χρόνια», δηλώνει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Στην δήλωση του τονίζει ότι «η ημέρα μνήμης έρχεται σε μια περίοδο ταραχώδη. Μας υπενθυμίζει, με τρόπο εμφατικό, την ιστορική πραγματικότητα».

Ολόκληρη η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά

«Σήμερα ο Ελληνισμός θρηνεί για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από τους Τούρκους πριν από 105 χρόνια. Η ημέρα μνήμης έρχεται σε μια περίοδο ταραχώδη. Μας υπενθυμίζει, με τρόπο εμφατικό, την ιστορική πραγματικότητα. Οπως συμβαίνει βεβαίως και με τα 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου. Όλοι μας, πολίτες και πολιτικό σύστημα -πέρα και πάνω από τα κόμματα- οφείλουμε να αναστοχαστούμε. Για το ποιοι είμαστε, τι θέλουμε και πως θα το πετύχουμε», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments