Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Επιστολή παρωδία του πρωθυπουργού στην Κομισιόν για την ακρίβεια

ΣΥΡΙΖΑ: Επιστολή παρωδία του πρωθυπουργού στην Κομισιόν για την ακρίβεια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΣΥΡΙΖΑ: Επιστολή παρωδία του πρωθυπουργού στην Κομισιόν για την ακρίβεια

«Η ΝΔ επέλεξε και πάλι την επικοινωνία», αναφέρεται σε ανακοίνωσή του

«Αντί συγκεκριμένων προτάσεων, όπως κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία επέλεξε και πάλι την επικοινωνία», τονίζεται από το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφορικά με την απάντηση της Κομισιόν στην επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η απάντηση της Κομισιόν στην επιστολή-παρωδία του Κυριάκου Μητσοτάκη καταδεικνύει αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε από την πρώτη στιγμή: πως η κίνηση αυτή δεν είχε την παραμικρή ουσία, αλλά έγινε με μοναδικό σκοπό ο κ. Μητσοτάκης να πετάξει για μία ακόμη φορά από πάνω του την ευθύνη για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, που οι πολιτικές της κυβέρνησής του έκαναν να ακμάζει», επισημαίνεται εκ του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Δεν μπορεί να περίμενε, άλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης κάτι περισσότερο από αυτό που έλαβε: ένα αόριστο “ευχαριστούμε για την ενημέρωση και θα το δούμε στο μέλλον”. Αντί συγκεκριμένων προτάσεων, όπως κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία επέλεξε και πάλι την επικοινωνία. Ένα «σόου», ώστε να δείξει πως δήθεν κόπτεται για τον μέσο έλληνα πολίτη, που υποφέρει καθημερινά. Από την ατομική ευθύνη να πάμε πλέον στην «ευρωπαϊκή ευθύνη». Φτάνει πια», καταλήγει τονίζοντας το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments