Lifestyle

Στέλιος Ρόκκος: «Λάτρεψα τη Μαρίνα Σάττι που χασμουρήθηκε. Εγώ θα ‘φευγα!»

Στέλιος Ρόκκος: «Λάτρεψα τη Μαρίνα Σάττι που χασμουρήθηκε. Εγώ θα ‘φευγα!»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/steliosrokkos

«Στη φετινή Eurovision υπήρξε πολύ γλωσσοφαγιά, λύσσα και κακία, κατασπάραξαν τη Μαρίνα Σάττι», υποστήριξε μεταξύ άλλων για τη Eurovision.

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και το Πρωινό Σουσού. Μάλιστα οι δυο τους αστειεύτηκαν για την όλη φάση καθώς γνωρίζονται πάνω από 30 χρόνια και έχουν συνεργαστεί.

«Δεν με ενδιέφερε το προφίλ μου, πρώτα από όλα είμαι μουσικός και ένας μουσικός πρέπει να πειραματίζεται. Ποτέ δεν ήμουν πρωταθλητής, ούτε σαν χαρακτήρας. Με ενδιέφερε η αλήθεια που βγάζω μέσα από την τέχνη μου και αυτό έχει εκτιμήσει ο κόσμος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη steliosrokkos (@steliosrokkos)

Η μεγαλύτερή μου επιτυχία είναι το Έμεινα εδώ και με χαρακτηρίζει πάρα πολύ. Αυτό θέλω να κρατήσω» είπε.

«Εγώ λατρεύω αυτή την κοπέλα. Θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο φρέσκο έχουμε. Είναι η χαρά της ζωής. Θες να την έχεις φίλη σου, κοπέλα σου, παιδί σου. Είναι τόσο γλυκοαίματο πλάσμα. Είναι πολύ πιο μεγάλη η εικόνα της από το τραγούδι της. Έχουμε πάει και με πολύ καλύτερα τραγούδια και πήραμε χαμηλότερο βαθμό.

Να σου πω όμως κάτι; Αυτή η γλωσσοφαγιά, αυτή η λύσσα και η κακία, που πήγαν να κατασπαράξουν αυτό το παιδί! Εγώ τη λάτρεψα που χασμουρήθηκε. Εγώ θα ‘φευγα! Μιλάμε για τη Λωρίδα της Γάζας, για χιλιάδες νεκρούς. Επειδή ασχολήθηκα με το θέμα, δεν εξέφρασε θέση επειδή χασμουρήθηκε, το χασμουρητό ήταν επειδή ήταν κουρασμένη. Μακάρι να ήταν πολιτική αντίδραση. Έγινε μια γενοκτονία, πρέπει να δείχνουμε την αντίδρασή μας σε κάποια πράγματα. Δεν έπρεπε να συμμετέχουν όλοι» είπε.

«Ο Κασσελάκης μου είναι πολύ συμπαθής. Το μόνο αρνητικό είναι το πόσο γρήγορα ήρθε στα πράγματα και το αναλάβεις τα ηνία έτσι ξαφνικά το θεωρώ εκτός της σφαίρας μου. Είναι ουρανοκατέβατος και αυτό είναι που με ταράζει. Θα ήθελα να αφήσουν την Αριστερά κατά μέρος, απέχει πολύ από αυτούς. Την έχουν κατακρεουργήσει. Και ο προηγούμενος» ανέφερε.

«Καμιά φορά δεν ξέρεις γιατί γίνονται κάποια πράγματα. Τον τελευταίο καιρό τρώω τη ζωή με το κουτάλι γιατί είχα πάει σε κάποιον στο χωριό που με έμαθε τη θεωρία του μέτρου. Με ρώτησε πόσο είμαι και μου έδειξε σε ένα μέτρο το 58. “Ο άντρας μέχρι τα 70 είναι χρήσιμος, ναι; Τόσο έμεινε”. Δεν χρειάζεται να γίνουν όλα τα άσχημα στη ζωή μας για να μας διδάξει το μέτρο. Εγώ ρουφάω τη ζωή με το κουτάλι, έχουμε πάρει τη μοτοσικλέτα με την Ελένη και γυρνάμε. Το τσιγάρο το έκοψα μετά την περιπέτειά μου, κατάλαβα ότι έχω μια επιλογή ή να ζήσω ή να πεθάνω»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments