Αθλητισμός

Μήνυμα Σαββίδη στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ για τις εκλογές της ΕΠΟ και το γήπεδο του δικεφάλου

Μήνυμα Σαββίδη στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ για τις εκλογές της ΕΠΟ και το γήπεδο του δικεφάλου

Πηγή Φωτογραφίας: Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI)

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας στο Δ.Σ. της ομάδας του αναφέρθηκε στους στόχους της επόμενης ημέρας, αλλά και στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε την Πέμπτη (23/5) ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου τόνισε πως οι πανηγυρισμοί από την κατάκτηση του πρωταθλήματος τελείωσαν και τώρα ήρθε η ώρα για επιστροφή στη δουλειά.

Επόμενος στόχος του ΠΑΟΚ είναι η είσοδος στο League Stage του Champions League. Παράλληλα, τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρξει άλλη μέρα καθυστέρησης έναρξης των εργασιών για το προπονητικό κέντρο.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ, αναφέροντας δεν θα πρέπει να επικρατήσουν δυνάμεις πισωγυρίσματος.

Τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη:

“Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω γι αυτή την ασύλληπτη επιτυχία. Μόνο ένας κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι η επιτυχία εντός γηπέδου συνέβη χωρίς την υποστήριξη τόσων πολλών ανθρώπων με εξαντλητική και αθόρυβη δουλειά εκτός αυτού. Και εσείς, οι συνεργάτες μου στο Δ.Σ. ήσασταν η προέκτασή μου. Κανείς μας ακόμη δεν έχει αντιληφθεί το μερίδιό του στην επιτυχία. Η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει δείξει πως η επιτυχία είναι ανέφικτη αν δεν λειτουργούμε ως ένα, με απόλυτη συσπείρωση.

Είναι ασύλληπτη η επιτυχία του πρωταθλήματος, ελάχιστοι πίστευαν, μόνο εμείς ξέρουμε πόσο σχολαστικά παίξαμε αυτήν την σκακιστική παρτίδα και στο τέλος επικρατήσαμε των αντιπάλων, όποια μέθοδο και αν χρησιμοποίησαν. Τίποτα δεν ήρθε τυχαία

Φτάνει όμως να πανηγυρίζουμε και σας ζητώ να γυρίσουμε στη δουλειά. Έχουμε μάθει να ζούμε σαν πρωταθλητές, άρα ξέρουμε ότι η μάχη είναι αιώνια και οι επόμενοι στόχοι δουλεύονται από σήμερα. Στο αγωνιστικό σκέλος ζητάω ως μοναδικό επόμενο στόχο να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε την είσοδο στο league stage του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο σκέλος των υποδομών να μην υπάρξει άλλη μέρα καθυστέρησης για την έναρξη εργασιών για το προπονητικό κέντρο, αλλά να ξεκαθαρίσουμε και την κατάσταση γύρω από τη Νέα Τούμπα. Όσες αναποδιές και αν έχουν συμβεί στο γεωπολιτικό σκηνικό, οφείλουμε να βρούμε τρόπους να ξεπεραστούν. Τα 100 χρόνια πρέπει να μας βρουν σίγουρα με έτοιμο προπονητικό και έστω υπό κατασκευή γήπεδο.

Και τέλος, δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κανέναν πια τι ποδόσφαιρο οραματιζόμαστε, άρα οφείλουμε να διαφυλάξουμε στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ, πως δεν θα επικρατήσουν δυνάμεις πισωγυρίσματος”

Πηγή: sport24.gr//Σάββας Τσιομπάνογλου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments