Lifestyle

Καγιά: Να περνάς τις φάσεις σου αλλά μέχρι εκεί που επιτρέπεται, μην καπελώνεις τη ζωή σου

Καγιά: Να περνάς τις φάσεις σου αλλά μέχρι εκεί που επιτρέπεται, μην καπελώνεις τη ζωή σου

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@vickykaya_)

Το δημοφιλές μοντέλο αναφέρθηκε στη σημασία της ευτυχίας.

Στο πλατό του Πρωίαν σε είδον, βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης 23/5, η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη, με αφορμή την ταινία «Πολύδροσο», στην οποία πρωταγωνιστούν, αλλά και την υποψηφιότητά της πρώτης στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

«Γίνονται και αυτά τα τρελά πράγματα στη ζωή. Η Σοφία μου είπε στην πρεμιέρα για την υποψηφιότητα, δεν το είχα πάρει χαμπάρι», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Η ίδια μίλησε για τη σχέση της με την πραγματική της κόρη, την Μπιάνκα: «Παρόλο που έχω κάνει πάρα πολλή ψυχανάλυση, από πολύ μικρή και συνεχίζω και δεν σταματάω, γιατί είναι πολύ απαραίτητη για εμένα, τα λάθη συνεχίζονται, όμως αλλάζει η αντιμετώπιση των λαθών. Αν κάνω ένα λάθος, θα ζητήσω πάντα συγγνώμη στα παιδιά μου, παραδέχομαι πάντα τα λάθη μου και η παραδοχή αυτή θεραπεύει και ό,τι έχει συμβεί πριν. Είμαι πολύ προστατευτική σαν μαμά, γιατί είμαι έτσι σαν άνθρωπος».

«Μέσα από την ταινία είδα πράγματα σε εμένα τα οποία νόμιζα ότι τα είχα θάψει, τα είχα ξεπεράσει. Δηλαδή ήμουν πάντα πάρα πολύ θυμωμένη με τη μαμά μου στο Πολύδροσο, ήταν πολύ περιοριστικό, ήθελα να φύγω από εκεί και είχα και την άλλη να με λιβανίζει όλη μέρα και έλεγα ότι δεν ταιριάζω με τίποτα με αυτόν τον άνθρωπο. Ήταν πολύ ψυχαναγκαστική, τελικά είδα ότι αυτό μου έκανε πολύ καλό στη ζωή μου, με προστάτευσε, μου έδωσε ήθος, ένα πρόγραμμα, ένα όριο, ενώ τότε ήταν το χειρότερό μου. Γυρνώντας πίσω, παρόλο που έχεις κάνει ψυχανάλυση, το αξιολογείς πάλι και λες αυτό το επίπεδο με πήγε σε άλλο επίπεδο, άρα καλό ήταν. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται», τόνισε.

Η δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη σημασία της ευτυχίας.

«Και η ευτυχία είναι μία επιλογή και η χαρά είναι μια επιλογή. Αν ανακατέψουμε το καλάθι μας και τι τραύματα έχουμε και τι μας έχει συμβεί στη ζωή μας, άσ το μην το πιάσουμε. Είναι μια επιλογή να βλέπεις τα πράγματα λίγο πιο ζωντανά από ότι πραγματικά μπορεί να είναι. Να τις περνάς τις φάσεις, αλλά μέχρι εκεί που πρέπει, να μην καπελώνεις τη ζωή σου με κάτι το οποίο είναι αρνητικό, όσο δύσκολο και να είναι. Μιλάμε για τα απλά πράγματα», τόνισε η Βίκυ Καγιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments