Ελλάδα

Τρόμος στην Πάρνηθα: Επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν εθελοντές που καθάριζαν την περιοχή

Τρόμος στην Πάρνηθα: Επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν εθελοντές που καθάριζαν την περιοχή

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν ομάδα εθελοντών στην Πάρνηθα δέχθηκε άγρια επίθεση από αγνώστους. Οι εθελοντές συμμετείχαν σε δράση της οργάνωσης VA Saving his Hood, καθαρίζοντας τη Δυτική Πάρνηθα από σκουπίδια. Η δράση επρόκειτο να συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα, γι' αυτό κάποιοι από τους εθελοντές αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στο σημείο Κρύα Πηγή Φυλής.

Άγρια επίθεση σε εθελοντές της Πάρνηθας - “Έχουμε συναντήσει από κοντά όλα τα ζώα της ελληνικής υπαίθρου, αλλά μόνο ο άνθρωπος μας έβλαψε”, γράφουν οι εθελοντές

Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν ομάδα εθελοντών στην Πάρνηθα δέχθηκε άγρια επίθεση από αγνώστους. Οι εθελοντές συμμετείχαν σε δράση της οργάνωσης VA Saving his Hood, καθαρίζοντας τη Δυτική Πάρνηθα από σκουπίδια. Η δράση επρόκειτο να συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα, γι’ αυτό κάποιοι από τους εθελοντές αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στο σημείο Κρύα Πηγή Φυλής.

443714550_979878833592272_1845282568400517050_n

Η επίθεση

Γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα, δύο αυτοκίνητα με 7-8 νεαρούς έφτασαν στο σημείο. Οι νεαροί, μόλις αντιλήφθηκαν τους κατασκηνωτές, τους πλησίασαν με φακούς και τους τραμπούκισαν, ρωτώντας: «Από πού είστε; Εμείς είμαστε από το Μενίδι». Όταν οι εθελοντές εξήγησαν ότι βρίσκονταν εκεί για να καθαρίσουν το βουνό, οι άγνωστοι αποχώρησαν. Ωστόσο, μετά από 10 λεπτά, επέστρεψαν με τα αυτοκίνητα και άρχισαν να φωνάζουν «Κάναμε Comeback».

443732922_437983672272196_4938851653786201185_n

Βίαιη επίθεση

Σύμφωνα με τα θύματα της επίθεσης, οι νεαροί τους χτύπησαν και τους μαχαίρωσαν ανελέητα. Ένας από τους εθελοντές δέχθηκε τρεις μαχαιριές στην πλάτη και μία στον ώμο, ενώ του έσπασαν και τη μύτη. Τα θύματα της επίθεσης βρέθηκαν ανήμπορα να αντιδράσουν καθώς ήταν ξαπλωμένα στο πάτωμα. Μετά την επίθεση, οι δράστες έφυγαν γρήγορα από το σημείο.

Οι εθελοντές πέρασαν τη μισή νύχτα με αγωνία για την τύχη του συναδέλφου τους που είχε δεχθεί τις πολλαπλές μαχαιριές. Ευτυχώς, ο τραυματίας διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments