Ελλάδα

Ο Θανάσης Πασσάς κάνει Yoga στο ΟΠΑΠ Game Time πριν τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού

Ο Θανάσης Πασσάς κάνει Yoga στο ΟΠΑΠ Game Time πριν τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Κωμικός, influencer, ραδιοφωνικός παραγωγός, αλλά και “fitness model” κατά δήλωσή του!

Κωμικός, influencer, ραδιοφωνικός παραγωγός, αλλά και “fitness model” κατά δήλωσή του! Ο Θανάσης Πασσάς, γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, μιλάει για τον αποψινό ιστορικό τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα και εύχεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Europa Conference League με την αγαπημένη του ομάδα. Υπάρχει όμως κάτι που θα διάλεγε αντί της ευρωπαϊκής κούπας;

Ο γνωστός παρουσιαστής μιλάει στο ΟΠΑΠ Game Time για την εποχή που ήταν διαιτητής (!) και τα ευτράπελα από τους αγώνες που διηύθυνε. Επιχειρεί με ασύλληπτη τέχνη να μάθει στη Μαρία Ζαφειράτου τα μυστικά της Yoga και διηγείται ξεκαρδιστικές ιστορίες από τη ζωή του.

Δείτε όλο το επεισόδιο στο παρακάτω link: https://youtu.be/UzAlRE4Tg64

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 200 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.