Οδηγός

ΑΣΕΠ: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στις προσλήψεις!

ΑΣΕΠ: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στις προσλήψεις!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Προτεραιότητα της κυβέρνησης η εξομάλυνση των διαδικασιών για τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ.  Γρηγορότερες προσλήψεις και εξομάλυνση των διαδικασιών στο ΑΣΕΠ προκειμένου να γίνονται πιο εύκολα οι προσλήψεις των επιτυχόντων υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός στην συνέντευξη που παραχώρησε στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, τόνισε ότι το ΑΣΕΠ
Προτεραιότητα της κυβέρνησης η εξομάλυνση των διαδικασιών για τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ.  Γρηγορότερες προσλήψεις και εξομάλυνση των διαδικασιών στο ΑΣΕΠ προκειμένου να γίνονται πιο εύκολα οι προσλήψεις των επιτυχόντων υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός στην συνέντευξη που παραχώρησε στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, τόνισε ότι το ΑΣΕΠ υπολειτουργεί ενώ αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης η επίλυση του ζητήματος αυτού.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στις μόνιμες προσλήψεις 3.000 νοσηλευτών οι οποίες βρίσκονται ακόμη στα χαρτιά.

«Δεν λειτουργεί το ΑΣΕΠ. Λυπάμαι που το λέω έτσι ξερά. Οι ρυθμοί του είναι απογοητευτικοί. Δεν γίνεται να περιμένουμε τόσο χρόνο για να πάνε να διοριστούν οι νοσηλευτές στα νοσοκομεία μας, πρέπει κάτι να κάνουμε. Είναι πρώτη προτεραιότητα για εμένα αυτό το ζήτημα. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πρέπει να το αντιμετωπίσω. Διότι είναι άλλο να λέμε προσλάβαμε και άλλο να λέμε στα χαρτιά.Μιλάμε για 3.000 νοσηλευτές, δεν είναι μικρό το νούμερο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments