Lifestyle

«Το τι οχετός ρίχτηκε στο διαδίκτυο για τη Μαρία Σάκκαρη είναι μυθικός» – Έξαλλος ο Χρήστος Κούτρας

«Το τι οχετός ρίχτηκε στο διαδίκτυο για τη Μαρία Σάκκαρη είναι μυθικός» – Έξαλλος ο Χρήστος Κούτρας

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ SKAI News

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Δείτε το βίντεο

Για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο διαδίκτυο μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Μαρία Σάκκαρη να παίρνει την σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, μίλησαν σήμερα ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος στους Αταίριαστους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wimbledon (@wimbledon)

«Στη συζήτηση ενεπλάκη και το όνομα της Μαρίας Σάκκαρη. Το τι οχετός ρίχτηκε στο διαδίκτυο είναι μυθικός. Μην ασχολείστε με το να σχολιάζετε τους άλλους, μην ασχολείστε με το να βγάλετε την κακία, δεν έχει νόημα. Ασχοληθείτε με τα του εαυτού σας, να δούμε τι γίνεται σαν κοινωνία, όχι συνέχεια στο μίσος και στις κουταμάρες», είπε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας.

Ο Γιάννης Ντσούνος πρόσθεσε: «Μίσος, λάσπη, σπίλωση και σίγουρα η απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής δεν είχε να κάνει με το τι γράφτηκε στο διαδίκτυο».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο