Κόσμος

Τραμπ: Θα κάνω ντιμπέιτ με την Χάρις και θα την κερδίσω εύκολα

Τραμπ: Θα κάνω ντιμπέιτ με την Χάρις και θα την κερδίσω εύκολα

Πηγή Φωτογραφίας: Bloomberg

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Θα την κερδίσω πιο εύκολα από τον Μπάιντεν, σημειώνει ο Τραμπ.

Ντιμπέιτ με την Κάμαλα Χάρις ανακοίνωσε ότι θα κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ ενόψει των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είπε στους δημοσιογράφους ότι είναι πρόθυμος να έχει περισσότερα από ένα ντιμπέιτ με την Κάμαλα Χάρις.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε επίσης ότι θα είναι «πιο εύκολο» να νικήσει την Κάμαλα Χάρις στις εκλογές, σε σχέση με τον Τζο Μπάιντεν.

«Είναι πολύ πιο ριζοσπαστική από αυτόν» δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δημοσκόπηση της Ipsos δείχνει ότι η Κάμαλα Χάρις προηγείται του Ντόναλντ Τραμπ κατά δύο μονάδες.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών συγκεντρώνει ποσοστό 44%, έναντι 42% του Τραμπ, κατά τη δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos, που διενεργήθηκε αμέσως μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Τζο Μπάιντεν από τον προεκλογικό αγώνα στις ΗΠΑ.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.