Κόσμος

Μακρόν: Ο Νετανιάχου να αποφύγει ένα κύκλο αντιποίνων

Μακρόν: Ο Νετανιάχου να αποφύγει ένα κύκλο αντιποίνων

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Γάλλος πρόεδρος καλεί Ιράν και Ισραήλ να αποφύγουν την κλιμάκωση των εντάσεων.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν προέτρεψε τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να αποφύγει έναν «κύκλο αντιποίνων», σε ότι αφορά την κλιμάκωση των εντάσεων μεταξύ του Ισραήλ, του Ιράν και της φιλοϊρανικής Χεζμπολάχ του Λιβάνου.

Αυτό ανακοίνωσε το Ελιζέ σχετικά με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν νωρίτερα οι δύο ηγέτες.

Αυτό ανακοίνωσε το Ελιζέ σχετικά με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν νωρίτερα οι δύο ηγέτες.

«Όπως είχε προτρέψει τον Ιρανό πρόεδρο να αποφύγει έναν κύκλο αντιποίνων που θα έθετε σε κίνδυνο τους κατοίκους και τη σταθερότητα της περιοχής, προέτρεψε τον ισραηλινό πρωθυπουργό να ακολουθήσει την ίδια λογική», αναφέρει το δελτίο Τύπου της γαλλικής προεδρίας.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.