Πολιτική

Διαμαντοπούλου για το debate: “Εχθές νίκησε το ΠΑΣΟΚ” -“Δεν θα διαλυθεί το μαγαζί, όπως διαλύεται το διπλανό”

Διαμαντοπούλου για το debate: “Εχθές νίκησε το ΠΑΣΟΚ” -“Δεν θα διαλυθεί το μαγαζί, όπως διαλύεται το διπλανό”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Διαμαντοπούλου για το debate: "Εχθές νίκησε το ΠΑΣΟΚ" - "Δεν θα διαλυθεί το μαγαζί, όπως διαλύεται το διπλανό"

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Είμαι από 18 ετών στο ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει "ΠΑΣΟΚόμετρο", τόνισε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Εχθές νίκησε το ΠΑΣΟΚ. Έδωσε την εικόνα ενός κόμματος το οποίο φαίνεται ότι είναι ένα κόμμα που γνωρίζει από πολιτική», σχολίασε για το χθεσινό debate. «Ήταν ένα debate σοβαρό, ενωτικό, με πολιτικά χαρακτηριστικά, αλλά, φυσικά, και με αιχμές», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ η Άννα Διαμαντοπούλου.

«Εκτός από τα εσωτερικά ζητήματα, σημασία έχει να μιλήσουμε στους νέους ανθρώπους, σε αυτούς που έχουν φύγει, σε αυτούς που κοιτάνε τώρα προς το ΠΑΣΟΚ. Το ντιμπέιτ ήταν μια καλή αρχή για να δει ο κόσμος ότι υπάρχει μέλλον και ενότητα στο κόμμα, δεν θα διαλυθεί το μαγαζί, όπως διαλύεται το διπλανό», τόνισε.

Διαμαντοπούλου: «Ο επόμενος αρχηγός πρέπει να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

«Το στοίχημα για τον επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα είναι να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το θέμα δεν είναι να βγάλουμε έναν πρόεδρο που θα δώσει ακόμα δύο μονάδες στο κόμμα, το θέμα είναι να υπάρξει πρόεδρος που θα κάνει το άλμα», είπε χαρακτηριστικά η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

«Αυτός που θα πάει απέναντι θα πρέπει να δημιουργήσει ουσιαστικά τον άλλο πόλο στο σύστημα Μαξίμου. Ο αυριανός αντίπαλος του κ. Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές δεν θα είναι ένα πρόσωπο – πρέπει να έχει οργανώσει το κόμμα, τις κοινωνικές δυνάμεις υποστήριξης και να έχει τα χαρακτηριστικά της διεθνούς παρουσίας, δηλαδή διεθνή εμπειρία, κύρος, διασυνδέσεις και γνώσεις στα εθνικά θέματα», τόνισε.

«Είμαι από 18 ετών στο ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει “ΠΑΣΟΚόμετρο”», τόνισε ακόμα η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.