Πολυαναμενόμενα blockbusters ή ανεξάρτητες κινηματογραφικές παραγωγές; Ελληνικό ή διεθνές σινεμά;
Πολυαναμενόμενα blockbusters ή ανεξάρτητες κινηματογραφικές παραγωγές; Ελληνικό ή διεθνές σινεμά; Το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης είναι απλώς μια κινηματογραφική εμπειρία ή μπορεί να συνδυάσει την έβδομη τέχνη με τη μουσική;
Οι σινεφίλ, που αυτές τις ημέρες ζουν στον ρυθμό του 65ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ψηφίζουν τα must της εφετινής διοργάνωσης, χορηγός της οποίας είναι το Eurojackpot, το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι που έφερε στην Ελλάδα ο ΟΠΑΠ.
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού.
Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.
Τέμπη και Σύμβαση 717: Η δίκη που «πάγωσε» και το ερώτημα που στοιχειώνει το κράτος δικαίου
Η επ’ αόριστον αναβολή της δίκης ελεγκτή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας δεν αφορά μόνο μία ποινική διαδικασία. Αφορά το πώς η Ελλάδα διαχειρίζεται την αναζήτηση ευθυνών γύρω από ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια τραύματα της μεταπολίτευσης.
Στη ΓΑΔΑ ο 37χρονος Παλαιστίνιος που συνελήφθη στην Κρήτη και κατηγορείται για συμμετοχή στη Χαμάς
Ο 37χρονος Παλαιστίνιος, που διέμενε και εργαζόταν στην Κρήτη, βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες, οι οποίες αφορούν ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, λήψη εκπαίδευσης καθώς και πραγματοποίηση ταξιδιών για λογαριασμό και προς εξυπηρέτηση των σκοπών της Χαμάς
Επιδότηση λιπασμάτων 2026: Ανοίγει η πλατφόρμα για επιστροφή 15% στους αγρότες
Μέσω της ΑΑΔΕ οι αιτήσεις για την ενίσχυση των επαγγελματιών αγροτών – Αναδρομική ισχύς από τις 15 Μαρτίου και κάλυψη αγορών έως το τέλος του καλοκαιριού