Αθλητισμός

Παναθηναϊκός- Μονακό: «Καμπανάκια» για τους πράσινους [88-91]

Παναθηναϊκός- Μονακό: «Καμπανάκια» για τους πράσινους [88-91]

Πηγή Φωτογραφίας: EUROLEAGUE/2024-2025/ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΟΝΑΚΟ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε και πάλι τα γνωστά προβλήματα

 Σπουδαίες προσωπικότητες στους πάγκους και εντός αγωνιστικών γραμμών. Το Παναθηναϊκός AKTOR – Μονακό τα είχε όλα. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πήρε τελικά τη νίκη με 91-88 σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι για 40 λεπτά και ο Έλληνας τεχνικός ξεκίνησε με το δεξί τη θητεία του ως προπονητής της EuroLeague.

Ο Άλφα Νιτάλο ήταν ο MVP των Μονεγάσκων μετρώντας 24 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, όμως ο Τζόρνταν Λόιντ ήταν αυτός που υπέγραψε το διπλό για την ομάδα του με μια τρίποντη μαχαιριά και ένα ζευγάρι βολών.

Ο Ματίας Λεσόρ έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, προσφέροντας 22 πόντους, 11 ριμπάουντ. Ο Κέντρικ Ναν είχε άλλους 23 πόντους παρά τα 1/6 τρίποντα, όμως στο φινάλε οι πράσινοι ήταν άστοχοι και δεν είχαν καθαρό μυαλό για να τελειώσουν το ματς, υποχωρώντας πια στο 7-5.

Πηγή: pagenews.gr

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο