Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Καρδίτσα: Εκτός αγώνα ο Γουόκαπ με ενοχλήσεις στη μέση

Ολυμπιακός – Καρδίτσα: Εκτός αγώνα ο Γουόκαπ με ενοχλήσεις στη μέση

Πηγή Φωτογραφίας: [375753] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2024-2025 / FINAL-8 / ΟΣΦΠ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Τόμας Γουόκαπ δεν θα συνεχίσει στο δεύτερο μέρος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα, λόγω ενοχλήσεων στην μέση.

Ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση στο 15ο λεπτό του αγώνα του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα, δεν θα συνεχίσει στο υπόλοιπο του προημιτελικού του ΟΠΑΠ Final Eight.

Ο διεθνής γκαρντ επέστρεψε στην δράση, έπειτα από περίπου έναν μήνα απουσίας, ωστόσο αγωνίστηκε μόλις 4’36” στο ματς με τους Θεσσαλούς.

Όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, ο παίκτης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στη συνέχεια του αγώνα.

Πηγή: pagenews.gr

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο