Αθλητισμός

Παναθηναϊκός– Άλμπα Βερολίνου: Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις νίκες [91-81]

Παναθηναϊκός– Άλμπα Βερολίνου: Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις νίκες [91-81]

Πηγή Φωτογραφίας: [376666] EUROLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Τραυματίστηκαν οι Τσεντι Οσμάν και Ιωάννης Παπαπέτρου και δεν επέστρεψαν στο παρκέ.

Με σερί 21-0 το τελευταίο πεντάλεπτο και κορυφαίους τους Ερνανγκόμεθ, Καλαϊτζάκη και Γκέιμπριελ σ’ αυτό το διάστημα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το -8 (69-77) διασκεδάζοντας τις κακές εντυπώσεις που άφηνε έως τότε, για να επικρατήσει με 91-81 της Άλμπα Βερολίνου, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις νίκες, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, βελτίωσαν σε 19-11 το ρεκόρ του και παραμένουν στην 3η θέση, έστω κι αν λόγω αστοχίας έξω από τα 6.75 εν αντιθέσει με τους Γερμανούς… έδωσαν δικαιώματα στους ουραγούς Βερολινέζους να ελπίσουν σε μία νίκη απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης επί 35 λεπτά, η οποία θα ήταν μόλις η 6η τους (5-25).

Τραυματίστηκαν οι Τσεντι Οσμάν και Ιωάννης Παπαπέτρου και δεν επέστρεψαν στο παρκέ.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 46-35, 66-64, 91-81

Πηγή: pagenews.gr

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο