Πολιτική

Το μήνυμα Μαρινάκη για τις εκλογές του 2027 και η προσωπική αναφορά στον πρωθυπουργό

Το μήνυμα Μαρινάκη για τις εκλογές του 2027 και η προσωπική αναφορά στον πρωθυπουργό

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//Το μήνυμα Μαρινάκη για τις εκλογές του 2027 και η προσωπική αναφορά στον πρωθυπουργό

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
"Δύσκολη άσκηση η σύνθεση της κυβέρνησης", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του και σημειώνοντας ότι "αν δεν ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θα είχα πάρει τις ευκαιρίες"

«Είναι δύσκολη άσκηση η σύνθεση της κυβέρνησης. Εγώ είμαι ευγνώμων. Αν δεν ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγώ δεν θα είχα πάρει τις ευκαιρίες. Κι έχω και μεγάλη ευθύνη απέναντι στους πολίτες να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης», είπε για τον χθεσινό μίνι ανασχηματισμό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ. Ερωτώμενος για το πότε θα πάμε στις κάλπες, ο ίδιος απάντησε ότι «δεν έχει καμία βάση να συνδέεται ο χρόνος των εκλογών με έναν άνθρωπο που κάνει μια δουλειά. Οι εκλογές θα γίνουν το 2027 για δύο λόγους».

Και όπως εξήγησε: «Πρώτον γιατί αυτό είναι το συνεπές απέναντι στους πολίτες και δεύτερον για πολιτικούς λόγους. Μιλάμε για κατώτατο μισθό. Θέλουμε να έχουμε παραδώσει κάποια έργα. Για όλα αυτά κάθε μήνας παραπάνω είναι σημαντικός. Η απάντηση θα δοθεί στην πράξη»

Σε ερώτηση αν με τις χθεσινές αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα ενισχύεται το δεξιό προφίλ της ΝΔ σε σχέση και με το πιθανό κόμμα Σαμαρά απάντησε: «Η καλύτερη απάντηση σε όσους επιθυμούν να διεκδικήσουν χώρο είναι οι πολιτικές» και πρόσθεσε: «Ο κ. Μαρκόπουλος και ο κ. Σιμόπουλος βγήκαν μπροστά στα δύσκολα»

«Πρέπει να δοθούν κι άλλα, να υπάρξουν κι άλλες φοροελαφρύνσεις. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές, αλλα΄ο τρόπος μας είναι ο μόνος να διαχειριστούμε αυτήν την πρωτοφανή αύξηση των τιμών όχι μόνο στην Ελλάδα», κατέληξε μιλώντας για την οικονομία.

Πηγή: pagenews.gr

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.