Lifestyle

Τόμι Λι: Ανέβασε τη σύζυγό του στη σκηνή για να δείξει το στήθος της – Θύελλα αντιδράσεων από τους θαυμαστές

Τόμι Λι: Ανέβασε τη σύζυγό του στη σκηνή για να δείξει το στήθος της – Θύελλα αντιδράσεων από τους θαυμαστές

Πηγή Φωτογραφίας: Tommy Lee and Brittany Furlan. PHOTO: AXELLE/BAUER-GRIFFIN/FILMMAGIC/ Instagram: @tommylee

«Θα φέρω τη γυναίκα μου εδώ και θα σας δείξει το στήθος της. Έχει ένα στήθος για βασιλιάδες», φώναξε από το μικρόφωνο και εκείνη υπάκουσε.

Ο Τόμι Λι είναι γνωστός για την προκλητική συμπεριφορά του και την εκκεντρικότητά του. Μόνο που αυτή τη φορά το παράκανε και τώρα βλέπει το κοινό του να αντιδρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tommy Lee (@tommylee)

Τι έκανε; Κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Ελ Πάσο του Τέξας ο frontman των Motley Crue έδωσε σινιάλο στο κοινό για να βγάλει τα ρούχα του.

Μάλιστα, ζήτησε από τη σύζυγό του, Μπρίτανι Φέρλαν, να ανέβει στη σκήνη και της ζήτησε να δείξει δημοσίως το στήθος της.

«Θα φέρω τη γυναίκα μου εδώ και θα σας δείξει το στήθος της. Έχει ένα στήθος για βασιλιάδες. Είστε έτοιμοι για αυτό;», φώναξε από το μικρόφωνο ο Τόμι Λι.

Εκείνη, προς έκπληξη όλων, υπάκουσε και χωρίς δισταγμό σήκωσε το λευκό tank top που φορούσε και έδειξε το στήθος της. Στη συνέχεια, πλησίασε τον αγαπημένο της και αντάλλαξαν ένα φιλί.

Το βίντεο από τη συναυλία κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες του Twitter να αντιδρούν με την κίνηση του τραγουδιστή.

Πολλοί τον χαρακτηρίζουν χυδαίο, άλλοι απαράδεκτο και άλλοι γλοιώδη. «Ο Λι είναι η επιτομή ενός σαθρού ροκά», «Αυτό που έκανε ήταν απολύτως αηδιαστικό», «Είναι αγενής», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια, που έχουν γραφτεί.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τόμι Λι ξεπερνά τα όρια επί σκηνής. Ο τραγουδιστής τον Σεπτέμβριο του 2022 σε εμφάνισή του στο Λας Βέγκας ενθάρρυνε τους άνδρες του κοινού να δείξουν τα γεννητικά τους όργανα.

«Σε περίπτωση που ζείτε σε σπηλιά και δεν το έχετε μάθει, είχα ένα πρόβλημα τον τελευταίο καιρό. Θέλω να δω σε τι πρόβλημα μπορεί να βρεθούμε απόψε. Είμαστε στο γαμ@@@νο Λας Βέγκας, σωστά; Και νομίζω ότι πρέπει να διαλύσουμε αυτή τη γαμ@@@η μαλακία «Ό,τι συμβαίνει στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας». Ας το μοιραστούμε με τον κόσμο», είπε αρχικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tommy Lee (@tommylee)

Στη συνέχεια, κατέβασε το παντελόνι του και έδειξε τον πισινό του, όπου είχε γράψει «OnlyFans».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments