Lifestyle

Dan Bilzerian: Δίνει 5.000 δολάρια σε όποιον βρει τίτλο για την αυτοβιογραφία του

Dan Bilzerian: Δίνει 5.000 δολάρια σε όποιον βρει τίτλο για την αυτοβιογραφία του
Dan Bilzerian: Ο 39χρονος Bilzerian, έγινε διάσημος μέσω των αιθέριων υπάρξεων που του κρατούν μονίμως συντροφιά και μέσω της αγάπης του για τα όπλα.

Πολλοί είναι εκείνοι που τον έχουν χαρακτηρίσει ακόμα και ως  «ο βασιλιάς του Instagram» και δεν είναι άλλος φυσικά από τον Dan Bilzerian που από playboy αναμένεται να γίνει…  συγγραφέας και αναζητά με το αζημίωτο τη βοήθεια των θαυμαστών του. Ο εκατομμυριούχος ο οποίος ολοκλήρωσε την αυτοβιογραφία του προσφέρει 5.000 δολάρια σε όποιον βρει τον πιο… πνευματώδη τίτλο για το βιβλίο του. Ο 39χρονος Dan Bilzerian, έγινε διάσημος μέσω των αιθέριων υπάρξεων που του κρατούν μονίμως συντροφιά και μέσω της αγάπης του για τα όπλα. Δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι επιτέλους τελείωσε με το γράψιμο και ανήρτησε μια φωτογραφία μπροστά στον υπολογιστή ενώ στο πόδι του κάθεται η αρραβωνιαστικιά του φορώντας ένα μπικίνι.

Ο Bilzerian μπορεί να κληρονόμησε την περιουσία του, αλλά οι ικανότητές του στο πόκερ εκτόξευσαν τα ετήσια κέρδη του. Πλέον μετρά πάνω από 31 εκατομμύρια ακολούθους λόγω του εκκεντρικού στυλ ζωής του, που περιλαμβάνει πολλές γυναίκες, γιοτ, ιδιωτικά αεροσκάφη και πολυτέλεια.

Ποιος είναι ο Dan Bilzerian

Ο πλέον 39 ετών Bilzerian, που είναι γιος του επιχειρηματία Paul Bilzerian*, έχει απίστευτη συμπαράσταση με πάνω από 4.6 εκατομμύρια followers στο Instagram χάρη στις φωτογραφίες που ανεβάζει με πολυτελή αυτοκίνητα, όπλα, πανέμορφες γυναίκες, high-stakes poker και άλλα χαρακτηριστικά που συμβολίζουν τη ζωή ενός κροίσου.

Τον περασμένο Απρίλιο του 2014, ο Dan Bilzerian είχε γίνει πρώτο θέμα παντού όταν πέταξε τη γνωστή πορνοστάρ Janice Griffith από μία ταράτσα μέσα στην πισίνα. Ωστόσο, η Griffith αφού κράτησε τη μπλούζα του Bilzerian λίγο παραπάνω, κατέληξε να χτυπήσει στο πλάι της πισίνας και να σπάσει το πόδι της. Η Janice Griffith τον απείλησε με μηνύσεις, εμπνέοντας το δικηγόρο του Bilzerian να απαντήσει με ένα ειρωνικό και διασκεδαστικό γράμμα.

Η συνέχεια της ζωής του δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα από τότε εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να θεωρείτε ένα από τα δημοφιλέστερα προφίλ των ανδρών στο Instagram. Οι περισσότεροι ωστόσο αγαπάνε να τον μισούν και ίσως να ζηλεύουν αυτή την πολυτάραχη και σίγουρα με πολλή χλιδή ζωή που κάνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments