Αθλητισμός

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ: Aποκαλυπτήρια για τη νέα σεζόν

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ: Aποκαλυπτήρια για τη νέα σεζόν
Τα αποκαλυπτήρια για τη νέα σεζόν έκανε σήμερα η μπασκετική ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Συγκεκριμένα παρουσία του εφόρου του τμήματος, Βασίλη Αγγελίδη, των παικτριών της ομάδας του ΠΑΟΚ και του διευθυντή της εταιρείας ΚΥΑΝΑ, Γιάννη Βασιλειάδη, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας φανέλας.

Για ακόμη μια σεζόν, η ΚΥΑΝΑ βρίσκεται δίπλα στην μπασκετική γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς είναι η 8η χρονιά που στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη.

«Ευελπιστούμε για μια καλή πορεία, με τις μεταγραφές που κάναμε έχουμε υψηλούς στόχους για την 3άδα στο πρωτάθλημα και το F4 στο κύπελλο. Έχουμε δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια τον μεγάλο χορηγό τον ΚΥΑΝΑ.

Η συνδρομή του κ. Κατσαρή είναι τεράστια. Αν δεν ήταν στον ΑΣ δε θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα ούτε σε συλλογικό ούτε σε ατομικό επίπεδο. Φυσικά, δίπλα μας είναι και ο Ιβάν Σαββίδης. Δεν χρωστάμε σε κανέναν. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας υγιής σύλλογος» τόνισε ο έφορος του Δικεφάλου Βασίλης Αγγελίδης.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Βασιλειάδης, διευθυντής της ΚΥΑΝΑ, σημείωσε: «Για εμάς αυτή η σχέση με τον ΠΑΟΚ μετράει 8 χρόνια ζωής. Και η ομάδα και η εταιρεία πάνε καλά τα τελευταία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας υγιής σύλλογος με τον κ. Κατσαρή στο τιμόνι του. Θέλουμε σαν μια εταιρεία θεσσαλονικιώτικη και ελληνική να αναπτυχθούμε και εκτός συνόρων. Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, μετά και την επιτυχία της εθνικής ομάδας μπάσκετ των γυναικών».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments