App store

App store
Το App Store είναι εφαρμογή αποκλειστικά για συσκευές που έχουν λειτουργικό IOS.

Το App store είναι ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών αποκλειστικά για συσκευές που έχουν λειτουργικό σύστημα IOS. Το κατάστημα επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν και να κατεβάσουν τις εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί από την Apple και από προγραμματιστές “3ου βαθμού” για συσκευές iOS, watchOS, tvOS και macOS. Οι εφαρμογές μπορούν να κατέβουν στις συσκευές iPhone, iPad & iPod Touch, στο Apple Watch, στο Apple TV και σε όλες τις συσκευές macOS.

Στο App store μπορεί να βρει κάποιος, apps μπορούν να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο με τον οποίο κάνει κάποιος οτιδήποτε. Το App Store είναι το καλύτερο μέρος για νέα apps που βοηθάνε τον χρήση να ασχοληθεί με τα ενδιαφέροντά του με τρόπους που δεν γνωρίζει ότι είναι εφικτοί.

  •  Το App Store άνοιξε στις 10 Ιουλίου 2008, με αρχικές 500 διαθέσιμες εφαρμογές.
  • Από το 2017, το κατάστημα διαθέτει πάνω από 2,2 εκατομμύρια εφαρμογές.

Οι χρήστες μπορούν να προχωρήσουν σε αγορά εφαρμογών, ενώ υπάρχουν και πάρα πολλές που είναι δωρεάν. Εκτός από κατέβασμα εφαρμογών, το App Store προσφέρει τη δυνατότητα ενημέρωσης των εφαρμογών που έχουν ήδη κατεβεί στην συσκευή που έχει λειτουργικό IOS.  Εκτός από εφαρμογές, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν βιβλία, ταινίες και σειρές.

App store σχετικές ειδήσεις: