Nέα της αγοράς

Το SQUID υποστηρίζει τους δασκάλους ξένων γλωσσών στην online διδασκαλία

Το SQUID υποστηρίζει τους δασκάλους ξένων γλωσσών στην online διδασκαλία
Το teacher team του SQUID υποστηρίζει τους δασκάλους ξένων γλωσσών στην online διδασκαλία προσφέροντας δωρεάν το SQUID Learning English Programme

Τις τελευταίες εβδομάδες, εκπαιδευτικοί παγκοσμίως έχουν αντιμετωπίσει την πρόκληση της μεταφοράς των μαθημάτων τους σε online περιβάλλον. Η εφαρμογή SQUID προσφέρει στους καθηγητές – από καθηγητές, εκπαιδευτικό υλικό βασισμένα στα τελευταία νέα. Το δωρεάν εβδομαδιαίο Learning English newsletter του SQUID περιλαμβάνει ιδέες και συμβουλές για online δραστηριότητες τάξης.

Εκτός από τη χρήση του SQUID, οι ασκήσεις είναι σχεδιασμένες χρησιμοποιώντας και άλλα φιλικά προς το χρήστη, δωρεάν και ευρέως διαδεδομένα λογισμικά, όπως το Google Docs ή το Skype.

Τα άρθρα στα PDF φύλλα εργασίας του newsletter καλύπτουν ένα ισορροπημένο εύρος ενημερωμένων θεμάτων, όπως νέα για τον COVID19, επιτρέποντας στους καθηγητές Αγγλικών να σχεδιάσουν τα μαθήματά τους ώστε να ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών τους. Κατεβάστε ένα δείγμα του PDF εδώ.

Το SQUID Learning English βοηθάει επιπλέον εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους στα Αγγλικά και εκτός της τάξης. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν εγγραφή στην κατηγορία Learning English στο SQUID App , όπου μπορούν να βρουν διαδραστικό υλικό για να μελετήσουν, βασισμένο στα τελευταία νέα. Το υλικό αυτό αποτελείται από ένα αυθεντικό, ενημερωμένο άρθρο από κάποια γνωστή και αξιόπιστη Αγγλική πηγή ειδήσεων, καθώς και από δύο διαδραστικές ασκήσεις για βελτίωση λεξιλογίου και κατανόηση κειμένου. Όμοια με το newsletter για τους δασκάλους, η κατηγορία Learning English προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από άρθρα και ασκήσεις, ξεκινώντας από το intermediate επίπεδο και καταλήγοντας στο advanced. Στο SQUID App, οι χρήστες μπορούν επίσης να βρουν την κατηγορία “Easy news” με νέα άρθρα στα Αγγλικά, κατάλληλα για beginner και intermediate level.

“Ένας από τους καλύτερους τρόπους να μάθεις μια νέα γλώσσα είναι η ανάγνωση νέων και ενδιαφερόντων άρθρων στη γλώσσα της επιλογής σου” λέει ο Johan Othelius, ιδρυτής και CEO. “Η Learning English κατηγορία προσφέρει μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά θέματα, οπότε είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για όλους”.

Σχετικά με το SQUID:

Το SQUID App (Njuice AB) είναι μια media-tech εταιρεία με έδρα τη Στοκχόλμη, Σουηδίας . Το SQUID είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εφαρμογή νέων και ειδήσεων, έχοντας ως κύριο target group τους millenials σε πάνω από 50 χώρες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής. Η εφαρμογή έχει δεχτεί πολύ θετικές κριτικές από τους χρήστες στα App Store, Google Play και Huawei AppGallery και θετική κάλυψη από τα media σε όλες τις αγορές που έχει κυκλοφορήσει. Το SQUID είναι τώρα πάροχος ειδήσεων και για τα Huawei Assistant και Huawei Browser. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.squidapp.co.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments