Κώστας Αποστολάκης

Κώστας Αποστολάκης
Ο Κώστας Αποστολάκης είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως αμυντικός.

Ο Αποστολάκης έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στη Νίκη Αλίμου. Στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2014 αγωνιζόμενος στα χαφ κυρίως ως αμυντικός μέσος. Τον Μάρτιο του 2018 ο τότε προπονητής του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης άρχισε να τον καλεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας προκειμένου να τον αξιολογήσει.

Στις 13 Ιουνίου του 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μαζί με άλλους 6 παίκτες της ακαδημίας. Στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού παίζει στο δεξιό άκρο της άμυνας. Το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδος[4] που έληξε 0-1 για τους πράσινους, δίνοντας την ασίστ στον σκόρερ του αγώνα Φεντερίκο Μακέντα.

  • Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση Κώστας Αποστολάκης και Χρήστος Δώνης έγιναν οι πρώτοι γιοι δύο πρώην ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού (Στράτου Αποστολάκη και Γιώργου Δώνη αντίστοιχα) που αγωνίζονται ως συμπαίκτες στους πράσινους όπως οι πατεράδες τους.
  • Ο Αποστολάκης έχει αγωνιστεί με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Ελλάδος (Κ-16, Κ-17, Κ-18, Κ-19).

Κώστας Αποστολάκης σχετικές ειδήσεις: