Αθλητισμός

Θανάσης Λύρατζης Παναθηναϊκός: Θα αποτελέσει στόχος αν μείνει ελεύθερος

Θανάσης Λύρατζης Παναθηναϊκός: Θα αποτελέσει στόχος αν μείνει ελεύθερος
Θανάσης Λύρατζης Παναθηναϊκός: Ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αποτελέσει στόχο των "πράσινων" σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την νέα αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει. Οι “πράσινοι” υπό τις οδηγίες του Ντάνι Πογιάτος άρχισαν το χτίσιμο του ρόστερ της ομάδας. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη αποφασίσει για κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και θα πρέπει να βρουν ομάδα. Την ίδια στιγμή υπάρχουν κάποια κενά που πρέπει να καλυφθούν. Ένα από αυτά εντοπίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας καθώς έχουν ήδη αποχωρήσει οι Αποστολάκης και Ματίας Γιόχανσον που έπαιζαν σε αυτή τη θέση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσάβι Ρόκα και οι συνεργάτες φουλάρουν για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ που θα είναι έτοιμος να γίνει άμεσα βασικός. Το όνομα του Μαουρίσιο Ίσλα να παραμένει πάντα στο προσκήνιο, αλλά χωρίς πολλές, πλέον, πιθανότητες. Στα υπόψιν όμως παραμένει πάντα και η υπόθεση του Γερμανού Τζούλιαν Κορμπ που έμεινε ελεύθερος από το Αννόβερο. Τις επόμενες ημέρες θα κορυφωθούν οι επαφές με τον εκλεκτό που θα επιλέξουν μαζί ο τεχνικός διευθυντής με τον προπονητή.

Η ξεχωριστή περίπτωση του Λύρατζη

Εκτός από την απόκτηση του βασικού δεξιού μπακ, οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούν άλλη μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για αυτή τη θέση. Πρόκειται για τον Θανάση Λύρατζη που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Βόλου με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με μέλλον κάτι που ταιριάζει στο πρότζεκτ που θέλουν να τρέξουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Ο νεαρός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, αλλά το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο. Παρά το γεγονός ότι είχε μια γεμάτη σεζόν στον Βόλο ο Αμπέλ Φερέιρα δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από το γεγονός ότι τον “έκοψε” από την προετοιμασία της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό με ποια μορφή θα γίνει η μεταγραφή του. Σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments