Αθλητισμός

Γι’ αυτό “τρελάθηκε” ο Αλαφούζος με τον Παϊρότζ – Ποιο “όχι” του Ταϊλανδού έβαλε υποψίες στον mr ΣΚΑΪ

Γι’ αυτό “τρελάθηκε” ο Αλαφούζος με τον Παϊρότζ – Ποιο “όχι” του Ταϊλανδού έβαλε υποψίες στον mr ΣΚΑΪ
Τι ζήτησε ο Αλαφούζος από τον Παϊρότζ και εκείνος αρνήθηκε. Όλο το παρασκήνιο πίσω από την ανακοίνωση του Αλαφούζου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξέπληξε πολλούς με την απόφασή του να βγάλει προς τα έξω την επιστολή που έστειλε στον Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ. Και κυρίως εξέπληξε τον ίδιο τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, ο οποίος δεν περίμενε ούτε να δημοσιοποιήσει ο Αλαφούζος την επιστολή, ούτε και να του ζητήσει να βάλει χρήματα μέσω της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.

Όμως ο Αλαφούζος είχε τους λόγους του που προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση. Βλέπετε, δεν είναι κανένας χθεσινός. Ξέρει από διαπραγματεύσεις και από μεγάλα deals. Γνωρίζει τι πρέπει να κάνει σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Σε μία από τις προηγούμενες επαφές, λοιπόν, ζήτησε από την πλευρά του Παϊρότζ να του δώσει μια εγγυητική επιστολή. Να αποδείξει με λίγα λόγια ότι υπάρχουν λεφτά. Ζήτησε 13 εκατομμύρια ευρώ, είτε μέσω εγγυητικής, είτε να τα βάλει ο Ταϊλανδός σε τράπεζα. Όμως εκείνος αρνήθηκε να το κάνει.

Στον Αλαφούζο μπήκαν υποψίες πως κάτι… τρέχει μετά απ’ αυτή την κίνηση και γι’ αυτό ζήτησε ανοιχτά, μέσω της επιστολής, να μπουν χρήματα απευθείας στην ΠΑΕ, μέσω της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου. Προκειμένου να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια στις διαδικασίες και πάνω απ’ όλα να μη μείνει εκτεθειμένος ο Αλαφούζος στα μάτια του κόσμου του Παναθηναϊκού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments