Ζώδια

Θέλεις να τον κάνεις να ζηλέψει;

Θέλεις να τον κάνεις να ζηλέψει;
Πώς να το κάνουμε, καμιά φορά λίγη ζήλια είναι απαραίτητη. Όταν ο άλλος μας έχει ως κάτι δεδομένο, δεν μπορεί, θα χαλάσει η σχέση. Είναι μέσα στην ανθρώπινη ψυχολογία και νοοτροπία να αγαπάει το άπιαστο, ο άνθρωπος είναι κυνηγός και αυτό βγαίνει και στην ερωτική μας ζωή . Καλώς ή κακώς, η ζήλια είναι απαραίτητο μπαχαρικό στο καυτό πιάτο του έρωτα! Αν όμως θέλεις να τον κάνεις να ζηλέψει, είναι ανάγκη να κάνεις παρακινδυνευμένα πράγματα, να βάλεις στο παιχνίδι κάποιον άφταιγο φίλος σας και γενικώς να τραβήξεις το σκοινί; Μπα, όλα ένα παιχνίδι του μυαλού είναι. Πάμε να δούμε αναίμακτα τρυκ ζήλιας…

Τι είπες αγάπη μου, ήμουν αφηρημένη

Εντάξει, θέλει λίγη εξάσκηση, γιατί δεν μπορούν όλοι και όλες να κάνουν τους αφηρημένους, είναι κάπως θεατρικό παιχνίδι. Πάντως είναι σίγουρο ότι η πρώτη του σκέψη θα είναι πως σκέφτεσαι κάποιον άλλον! Έτσι λειτουργεί το μυαλό μας, τι να κάνουμε; Και όσο περισσότερο προσπαθείς δήθεν να συγκεντρωθείς αλλά δεν μπορείς, τόσο θα σκέφτεται ότι κάπου τρέχει ο λογισμός σου!

Άλλαξε χτένισμα

Οι αλλαγές συνήθως μας ανάβουν έτσι κι αλλιώς τα ερωτικά ανακλαστικά, οπότε μια αλλαγή, πάντα βοηθάει να νιώσετε πιο ζεστά μεταξύ σας. Αλλά μια αλλαγή, σηματοδοτεί και ότι υπάρχει ένα νέο ενδιαφέρον! Ειδικά αν συνδυάσεις ένα καινούριο χτένισμα με ένα ωραίο και ίσως και λίγο σέξυ κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου, θα ζηλέψει ο κόσμος να χαλάσει. Λεπτομέρεια: μην τον ρωτήσεις αν του αρέσει το χτένισμά σου, ή μην κάνεις επίδειξη το νέο σου τοπάκι. Δήθεν δεν είναι γι’ αυτόν, εσύ αλλού έχεις τον νου σου!

Βγες με φίλες

Γενικά είναι καλό να βγαίνετε ο καθένας μόνος του, αυτό να λέγεται. Η απόσταση και η αίσθηση ελευθερίας – με ή χωρίς ζήλια – είναι απαραίτητα συστατικά για να υπάρξει μια σχέση. Αν δεν συνήθιζες να βγαίνεις, δοκίμασε να το κάνεις, χωρίς να του δώσεις πολλές εξηγήσεις. Θα τρελαθεί, δεν το συζητάμε. Δεν υπάρχει φυσικά κανένας λόγος να μην βγεις επειδή ζήλεψε. Είπαμε, έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητο να έχεις τον χώρο σου και τον χρόνο σου.

Βρες καινούριες μουσικές, που δεν τις ακούτε μαζί

Συνήθως η μουσική και τα τραγούδια είναι ερεθίσματα που τα μοιραζόμαστε με τον άλλον σε μια σχέση, άσε που μπορεί να έχετε και ολόκληρη λίστα από κομμάτια που τα θεωρείτε δικά σας. Πολύ ωραία όλα αυτά. Όταν θα είσαι όμως μόνη σου, βρες καινούρια κομμάτια, και όταν θα είστε μαζί, βάλε να παίζουν, χωρίς να του δώσεις εξηγήσεις. Όχι μόνον θα ζηλέψει, γιατί δεν θα ξέρει τι σόι καινούριες αναμνήσεις έχεις με αυτές τις μουσικές, με ποιον τις άκουσες, αλλά θα του ξεσηκώσεις το ενδιαφέρον έτσι κι αλλιώς. Οι άντρες τρελαίνονται όταν δεν έχουν πλήρη έλεγχο των στιγμών σου και των εμπειριών σου, ακόμα κι όταν δεν το παραδέχονται.

πηγή : oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments