Αθλητισμός

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: Δεν ξεχώρισε κανείς…

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: Δεν ξεχώρισε κανείς…
Σε ρηχά νερά κινήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι. Τo SDNA καταγράφει την ατομική κριτική των παικτών του Δικεφάλου.

ΜΠΡΚΙΤΣ: Εύκολο απόγευμα είχε ο Σέρβος τερματοφύλακας. Με εξαίρεση δύο τρία σουτ στο πρώτο ημίχρονο, ουδέποτε ένιωσε απειλή στην εστία του.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Επαιξε για δεύτερη φορά βασικός. Είχε προβλήματα από την πλευρά του, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοσή του. Επιθετικά προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες.

ΚΙΤΣΙΟΥ: Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα από τους μεσοεπιθετικούς των Τρικάλων. Προωθήθηκε αρκετές φορές από την πλευρά του, ωστόσο δεν έδωσε το κάτι παραπάνω.

ΜΑΛΕΖΑΣ: Χωρίς προβλήματα έβγαλε το παιχνίδι, αφού τα Τρίκαλα, με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο δεν απείλησαν την άμυνα του ΠΑΟΚ.

ΚΡΕΣΠΟ: Ισχύει ό,τι και για τον Μαλεζά.

ΧΑΡΙΣΗΣ: Πήρε άλλη μία ευκαιρία από τον Ιβιτς. Ετρεξε αρκετά, κάλυψε χώρους, δεν έλειψαν τα αβίαστα λάθη, στις προσπάθειες που πήρε να οργανώσει από τον άξονα το παιχνίδι της ομάδας του.

ΣΑΚΧΟΦ: Κράτησε τη θέση του, απέφυγε τα λάθη, αλλά δεν κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω.

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: Κακό παιχνίδι από τον Ολλανδό. Είναι αυτός που με το δικό του σουτ έχει την μοναδική τελική για τον ΠΑΟΚ, αλλά ως εκεί…

ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ: Ισως ο πιο κινητικός παίκτης του ΠΑΟΚ. Πήρε πρωτοβουλίες και προσπάθησε να φτιάξει φάσεις για την ομάδα του.

ΠΕΡΕΪΡΑ: Είχε μία καλή ενέργεια, ωστόσο και αυτός όπως και όλοι οι μεσοεπιθετικοί του ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα.

ΤΙΑΜ: Δεν πρόσφερε τίποτα και πάλι στον ΠΑΟΚ. Επαιξε ως μεσοεπιθετικός, χωρίς να ξεχωρίσει με την παρουσία του.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΠΕΛΚΑΣ: Αντικατέστησε τον Μπίσεσβαρ. Πέρασε η μπάλα από τα πόδια του, έδωσε ρυθμό, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις.

ΚΛΑΟΥΣ: Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Δεν φάνηκε καθόλου, αφού ελάχιστες ήταν οι φορές που η μπάλα έφτασε στην επίθεση.

ΛΕΟΒΑΤΣ: Επαιξε για περίπου δέκα λεπτά και ως εκ τούτου η συμμετοχή του δεν μπορεί να κριθεί.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments