Ερωτικές συναστρίες για όλα τα ζώδια | Pagenews.gr
Pagenews Team 1 Δεκεμβρίου 2016, 13:46

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Φωτιάς
Σίγουρα εσάς σας ζηλεύουν πολλοί και το ξέρετε! Όμως είναι και πολλά αυτά τα κρυφά μυστικά σας, που δεν τα ξέρετε πραγματικά κανείς. Εδώ είναι και το πρόβλημα στο μεταξύ σας. Έχετε τον τελευταίο καιρό, μεγάλες συγκρούσεις και αυτό σας πικραίνει. Ο καινούργιος μήνας, θα σας φέρει πιο κοντά σε αισθηματικό – επικοινωνιακό επίπεδο και το πιο πιθανόν είναι να έρθετε σε μια κοινή ανακωχή. Σίγουρα αυτό είναι το καλύτερο δυνατό.
Love Luck: ***

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης
Με τον Ήλιο στον φιλικό Τοξότη και την Αφροδίτη στον γήινο Αιγόκερω, είστε οι ευνοημένοι του σύμπαντος. Αυτό θα διατηρηθεί και στον καινούργιο μήνα του Δεκεμβρίου. Μέσα από καλή διάθεση, θα καταφέρετε να φέρετε και πάλι τις ισορροπίες μέσα στην σχέση σας, που ένεκα της άλλης πλευράς, είχαν προκληθεί αναταραχές. Μπορεί να οργανώσετε από τώρα και τις διακοπές των Εορτών.
Love Luck: **

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα
Μπορεί η ψυχολογία να είναι μέτρια, καθώς και εσείς δεν βλέπετε φως, στην εξέλιξη της αισθηματικής σας ζωής. Μετά το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, μπορεί να συζητήσετε σε πιο θετικούς τόνους, με τον σύντροφο σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Στις σχέσεις που έχουν ενταχθεί και τρίτα πρόσωπα, ίσως τα πράματα να είναι πιο δύσκολα. Όπως και να έχει εσείς κυνηγήστε, το δικό σας συμφέρον.
Love Luck: *

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού
Αυτοί που έχουν μείνει απόμακροι από το ταίρι τους, ένεκα καυγάδων και παρεξηγήσεων, θα μπορέσουν από τις πρώτες ημέρες του μήνα, να έρθουν πιο κοντά και να βρουν τις πρακτικές λύσεις. Στήριξη θα λάβετε από φίλους και γνωστούς. Πολλοί είναι και αυτοί που πριν φύγει το έτος, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και για περαιτέρω δεσμεύσεις – γάμο – οικογένεια- συγκατοίκηση.
Love Luck: ***

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης
Ένας από τους καλύτερους αστρολογικούς συνδυασμούς, που δεν έχει τίποτα σε αισθηματικό επίπεδο να φοβάται. Οι μέρες που έρχονται και με έναν Ερμή και Αφροδίτη πάνω στον Αιγόκερω, θα σας πολλαπλασιάσουν όλα αυτά που έχετε οργανώσει, για το επόμενο χρονικό διάστημα. Τύχη θα έχουν και οι χωρισμένοι, που θα καταφέρουν να δώσουν από κοινού, μια ακόμη ευκαιρία στον δεσμό τους. Είστε και οι ευνοημένοι στο χρήμα και τις επαγγελματικές ευκαιρίες, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ασφαλείς και σταθεροί.
Love Luck: **

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα
Οι μέρες είναι δύσκολες για εσάς, καθώς η επικοινωνία έχει αρχίσει και γίνεται δύσκολη και αρνητική. Μπορεί να έχετε κουραστεί και οι δύο από τις καθημερινές αντιξοότητες, και απλά να έχετε απομονωθεί. Ο καινούργιος μήνας, με τις καλές αστρολογικές όψεις πάνω στην συναστρία σας. θα δώσει τα εναύσματα, για να μιλήσετε και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Σίγουρα αυτή η παρούσα μετριότητα, δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Love Luck: ***

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού
Οι αισθηματικές σας υποθέσεις απαιτούν προσοχή. Πολύς ο τρίτος κόσμος και οι δράσεις του, που έχουν μπει ανάμεσα σας και σας ανακάτεψαν σαν ζευγάρι. Αυτό είναι κάτι, που πρέπει και οι δύο σας, έκαστος από την πλευρά του, να το διορθώσει. Το χρήμα και η καλή επαγγελματική εξέλιξη, θα αποδώσουν μια καλύτερη ψυχολογία. Ενεργοποιηθείτε.
Love Luck: **

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα
Εσείς είστε η μεγάλη ζήλια, όλου του ζωδιακού κύκλου. Αυτό σημαίνει ότι έχετε βρεί την μαγική συνταγή για να έχετε μια καλή και ευτυχισμένη σχέση με τον άνθρωπο σας, και κατά επέκταση με τα γύρω σας περιβάλλοντα. Μέσα σε όλα αυτά, θα εισπράξετε και μεγαλύτερες επιτυχίες σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Προτάσεις και για ταξίδια.
Love Luck: *

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού
Η αισθηματική και πρακτική σας στήριξη, θα είναι ορατή πια από την μεριά του συντρόφου σας. Η Αφροδίτη σε καρμικές όψεις με τον Ερμή, θα αποδώσουν αγάπη και εξέλιξη άμεσα. Ζευγάρια, που ακόμη φοβούνται, να μιλήσουν, να πλησιαστούν και να μιλήσουν για τα αληθινά τους συναισθήματα, θα βρουν την ευκαιρία να το κάνουν. Τα αποτελέσματα, θα είναι θεαματικά.
Love Luck: **

Ζώδια του Νερού σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού
Είναι χάσιμο χρόνου να καταναλώνεστε σε υποθέσεις του παρελθόντος. Ότι έγινε – έγινε, και στο τώρα καλείστε να κρατηθείτε από τα συναισθήματα, που έχει ο ένας για τον άλλον. Όλος ο μήνας είναι ευνοϊκός και τα ζευγάρια, που ζουν ο ένας μακριά από τον άλλον, για να βρουν τους τρόπους, για να είναι πια πιο κοντά και σε φυσικό επίπεδο.
Love Luck: **

Πηγή: astro-live.gr

TAGS: