Ερωτοσκόπιο 2/12 Παρασκευή Ωροσκόπιο | Pagenews.gr
Pagenews Team 1 Δεκεμβρίου 2016, 14:00

ωροσκόπιο – Κριός : Αν είστε διατεθειμένοι, να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε, τότε να είστε σίγουροι, ότι το ταίρι σας, θα κάνει ότι μπορεί καλύτερο για εσάς. Οι μέρες θα δώσουν και καινούργιους έρωτες, για αυτούς που το επιθυμούν.

Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5


ωροσκόπιο – Ταύρος: Οι σκέψεις και οι πράξεις σας, δεν είναι σε απόλυτη ευθυγράμμιση. Πολλά αυτά που έχετε τάξει, και ακόμη δεν τα έχετε ολοκληρώσει. Ο καινούργιος μήνας, σας δίνει όλα τα καλά του αστρολογικά, για να φανείτε αντάξιοι των καταστάσεων.

Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5


ωροσκόπιο – Δίδυμοι : Οι πιθανότητες που έχετε για να επανασυνδεθείτε με το άτομο το οποίο έχετε τσακωθεί, είναι πολλές, και ειδικά με την υποστήριξη του κυβερνήτη σας, σε θέματα αγάπης. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο, για να οργανωθείτε.

Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5


ωροσκόπιο – Καρκίνος: Είναι αμοιβαία η αγάπη, που υπάρχει στο μεταξύ σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας το δείξει ο σύντροφος σας, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, και το πιο πιθανόν είναι να περάσετε σε μια πιο σοβαρή δέσμευση.

Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5


ωροσκόπιο – Λέων: Τα μέτρα που έχετε πάρει για να μην ξαναερωτευτείτε, δεν θα σας προφυλάξουν από τα δώρα που θα σας στείλει η Αφροδίτη προσεχώς. Μια καινούργια αγάπη, είναι καθοδόν και σας κάνει να αισθανθείτε και πάλι ζωντανοί και ενεργοί.

Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5


ωροσκόπιο – Παρθένος: Μην πείτε πολλά αυτήν την δύσκολη περίοδο, το πιο πιθανόν είναι να υπάρξουν παρεξηγήσεις και εντάσεις χωρίς λόγο. Κατεβάστε του τόνους και μετά τις 05/12, ανοίξτε τις συζητήσεις που πρέπει. Μέχρι τότε διπλωματία.

Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5


ωροσκόπιο – Ζυγός: Είστε σε μια άριστη κατάσταση, και αισθηματικά και ψυχολογικά και το μόνο που λείπει είναι να ισορροπήσετε και το οικονομικό σας κομμάτι. Αυτοί που είναι μόνοι ακόμη, μέσα στον νέο μήνα, θα δεχτούν προτάσεις για σχέση.

Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5


ωροσκόπιο – Σκορπιός : Αν τελικά δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να είσαστε μαζί και καλά με τον άνθρωπο σας, τότε ίσως και οι δύο, απλά να χάνετε τον χρόνο σας. Σκεφτείτε και άμεσα συζητήστε για το καλό και των δύο πλευρών.

Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5


ωροσκόπιο – Τοξότης: Εσείς είσαστε εξοικειωμένοι με τα δύσκολα και τους ιδιαίτερους ανθρώπους. Αυτό είναι και κάτι που θα σώσει την αισθηματική σας σχέση για ακόμη μια φορά. Ακόμη και αυτοί που έχουν χωρίσει θα έχουν την ευχέρεια για να επανενωθούν.

Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5


ωροσκόπιο – Αιγόκερως: Οι πλανητική θέση και όψεις, που κάνει αυτήν την εποχή ο κυβερνήτης σας, σας δίνουν την δυναμική για να λύσετε πολλά και πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητα σας. Επίσης να είστε έτοιμοι και για οικονομικές ειδήσεις…ευχάριστες.

Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5


ωροσκόπιο – Υδροχόος: Ανοίγονται πολλές ευκαιρίες για όλους, έτσι ώστε να ισορροπήσουν οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Αυτό θα είναι στο πολλαπλάσιο, για όλους αυτούς που έχουν περάσει από ερωτική απογοήτευση.

Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5


ωροσκόπιο – Ιχθύς : Πατάτε γερά στα πόδια σας, και αυτό σας κάνει να δώσετε μια καινούργιο πνοή στην σχέση σας. Πολλές και οι προτάσεις για κάτι περισσότερο σε αισθηματική δέσμευση. Όλος ο Δεκέμβριος, έχει δώρα για κάθε έναν από εσάς.

Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

πηγή: www.astro-live.gr

TAGS: