Ερωτοσκόπιο 7/12 Τετάρτη ωροσκοπιο | Pagenews.gr
Pagenews Team 6 Δεκεμβρίου 2016, 15:15

​ωροσκόπιο – Κριός : Έχετε περάσει στην επίθεση προς τον σύντροφο σας. Αυτό είναι και κάτι που σας αποδίδει εντάσεις και παρεξηγήσεις, που σίγουρα δεν σας οδηγεί σε λύσεις. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και του Κρόνου, θα φέρουν και πάλι την ισορροπία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Ταύρος: Αν έχετε μείνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μόνοι σας, ίσως και να σας χρειάζεται ένα διάλειμμα για να βρείτε τον εαυτό σας. Ο Δεκέμβριος είναι γεμάτος από προσκλήσεις και δώρα, που θα σας φτιάξουν την ψυχολογία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5


ωροσκόπιο – Δίδυμοι : Αισθάνεστε ίσως λίγο πιεσμένοι από τον Κρόνο απέναντι σας. Αυτό είναι κάτι που από τις επόμενες ημέρες, θα αρχίσει να υποχωρεί και να σας δίνει πιο βαθιές ανάσες. Οι μόνοι, ας κρατηθούν λίγο μακριά από ελαφρότητες και περιπέτειες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5


ωροσκόπιο – Καρκίνος: Η ανάγκη σας για να ξεκαθαρίσετε το θολό τοπίο, μέσα στην σχέση σας, ίσως να κοντραριστεί από την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Αν τελικά δεν είναι έτοιμος να σας πει πράματα, καλύτερα μην πιέσετε παραπάνω.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5


ωροσκόπιο – Λέων: Μια αποφασιστική σας κίνηση που θα κάνετε, θα φέρει και πάλι στην ζωή σας, τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ίσως να είναι και κάτι καταλυτικό, που θα σας απομακρύνει από τα λάθη του παρελθόντος. Είναι και ο μήνας των δεσμεύσεων.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5


ωροσκόπιο – Παρθένος: Έχετε πολλούς συμμάχους, σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Μην περιορίζετε την ζωή σας, μόνο και γύρω από τον συναισθηματικό σας τομέα. Η οικογένεια σας και τα οικονομικά σας, αυτήν την εποχή θέλουν την παρουσία σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5


ωροσκόπιο – Ζυγός: Οι σκέψεις κάποιου ιδιαίτερου ανθρώπου είναι πάνω σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, καθώς προσεχώς θα πλησιαστείτε, με διάθεση για ερωτικές γνωριμίες. Παίζει βέβαια και το σενάριο της επανασύνδεσης.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5


ωροσκόπιο – Σκορπιός : Δεν υπάρχει λόγος, αυτήν την εποχή, να πιέσετε τις καταστάσεις, μέσα στην σχέση σας, για να ληφθούν αποφάσεις ζωής. Περάστε καλά τις γιορτές, και από το νέο έτος, που τα πράματα είναι θετικότερα, κάντε το πρόγραμμα σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Τοξότης: Σίγουρα με Ήλιο και Κρόνο, δίπλα – δίπλα, δεν είναι και ότι καλύτερο για να προχωρήσετε σε αλλαγές. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αφήσετε για μετά την ερχόμενη Πανσέληνο. Ακόμη και οι νέοι έρωτες, μπορούν να περιμένουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5


ωροσκόπιο – Αιγόκερως: Υπάρχουν πολλές συναισθηματικές εκκρεμότητες, γύρω σας. Αυτό φυσικά είναι και μια κατάσταση που δεν μπορεί να συνεχιστεί και στο επόμενο έτος. Σκεφτείτε ώριμα ποιος είναι αυτός που σας ταιριάζει περισσότερο, και δράστε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5


ωροσκόπιο – Υδροχόος: Υπάρχουν μέσα σας ενεργά συναισθήματα για μια σχέση που τελείωσε άδοξα. Ίσως να έφταιγε και η άλλη πλευρά. Ωστόσο, αν αυτό που θέλετε είναι να τα ξαναβρείτε, τις μέρες πάνω στην αλλαγή του ζωδίου κάντε την κίνηση σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5


ωροσκόπιο – Ιχθύς : Χαμογελάστε διάπλατα. Αυτό σημαίνει ότι τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας, έχει έρθει η σωστή ώρα να σας αποδώσουν αυτό που πραγματικά σας αξίζει. Η νέα εβδομάδα, έχει δώρα, εκπλήξει και πολλές αισθηματικές προσφορές.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Πηγή: astro-live.gr

TAGS: