Ζώδια: Σημάδια πως είναι τρελός για σένα | Pagenews.gr
Pagenews Team 6 Δεκεμβρίου 2016, 17:03

Πώς να καταλάβεις αν το αντικείμενο του πόθου σου τρέφει ρομαντικά συναισθήματα για εσένα χωρίς να τον ρωτήσεις…

Κριός
Ο Κριός δεν χάνει καθόλου χρόνο, έτσι αν του αρέσεις, θα έρθει και θα σου το πει αμέσως! Αν το κάνει όμως στα μουλωχτά, πρόσεξε τη συμπεριφορά του, αν είναι ανήσυχος και κινείται νευρικά. Αυτό είναι σημάδι πως δεν θέλει να βρίσκεται πουθενά αλλού, αλλά θέλει να κάνει κάτι μαζί σου!

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι παραδοσιακός τύπος, έτσι αν του αρέσεις, θα σε κυνηγήσει με τον παραδοσιακό τρόπο. Κάποιες ερωτήσεις, όπως το αγαπημένο σου χρώμα, φαγητό ή λουλούδι, ίσως σημαίνει πως σχεδιάζει να σου ζητήσει να βγείτε και ταυτόχρονα σκέφτεται το τέλειο ραντεβού μαζί σου.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι φλερτάρουν συνεχώς και το μυαλό τους είναι συνέχεια σε εγρήγορση. Τους αρέσει να μιλούν σε όλους για πολλά πράγματα. Ένα πραγματικό σημάδι πως σε θέλει για κάτι παραπάνω από μία περιπετειούλα; Σταματά την επιφανειακή συζήτηση και σε ρωτάει προσωπικές ερωτήσεις.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι οικογενειακοί τύποι, και αν το ζώδιο αυτό αρχίζει να κινείται συμπονετικά γύρω σου, τότε του έχεις τραβήξει την προσοχή. Αν αρχίσει να σε προστατεύει, είναι άλλο ένα στοιχείο. Και αν σε προσκαλέσει να γνωρίσεις την οικογένειά σου, είναι σχεδόν σίγουρο πως σε θεωρεί πιθανό ταίρι.

Λέων
Ο Λέων είναι δραματικός, έτσι πώς να καταλάβεις αν η σκηνή που κάνει περιλαμβάνει αυτά που αισθάνεται ή είναι απλά θεατρινισμός; Θα παρατήσει το επίκεντρο της προσοχής και θα αφήσει εσένα να πατήσεις στη σκηνή, για να μπορέσει να σε θαυμάσει.

Παρθένος
Ο λογικός και πρακτικός Παρθένος, δεν ανακοινώνει τον θαυμασμό του με μεγάλες χειρονομίες. Αν πάρει το χρόνο να σε ρωτήσει για τα συναισθήματά σου, ή εκφράσει τα δικά του και δεις πως ρίχνει τις άμυνές του όταν είσαι μπροστά, τότε είναι σημάδι πως του αρέσεις.

Ζυγός
Η ζωή του ζυγού είναι ισορροπημένη και δίκαιοι, και έχει απίστευτους τρόπους. Έτσι, πώς να καταλάβεις αν είναι απλά ευγενικός ή αν του αρέσεις; Θα σου δώσει πρόσβαση στον κόσμο του και θα σε προσκαλέσει στην πιο ρομαντική βόλτα της ζωής σου.

Σκορπιος
Θα καταλάβεις πως βρίσκεσαι στο ραντάρ ενός σκορπιού, αν σε κοιτάζει ασταμάτητα από την απέναντι πλευρά του δωματίου. Το έντονο βλέμμα του θα σε κάνει να νιώσεις πως είσαι το μοναδικό άτομο εκεί. Δεν πρόκειται να χάσει χρόνο σε άσκοπες συζητήσεις με κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει.

Τοξοτης
Ο τοξοτης είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής και είναι εύκολο να μπερδέψεις τη φιλικότητά του με κάτι παραπάνω. Ο χρόνος που αφιερώνει στην κοινωνική του ζωή είναι πολύτιμος, έτσι αν σε συναντά παραπάνω από μία φορά την εβδομάδα, είναι πολύ καλό σημάδι για να καταλάβεις πως κάτι υπάρχει εδώ.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως κρύβει τα χαρτιά του, έτσι είναι δύσκολο να καταλάβεις αν του αρέσεις. Αν η σκληρή του πανοπλία ραγίζει στην παρουσία σου και αφήνει την δουλειά του στην άκρη για να σε συναντήσει, τότε σε βλέπει ρομαντικά.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι σκέφτονται πέρα από τα συνηθισμένα, έτσι ξεφορτώσου τις παραδοσιακές ιδέες του φλερτ. Αν του αρέσεις, θα σου λέει αστεία τη μία στιγμή και την άλλη θα βυθίζεται σε πνευματικές και φιλοσοφικές συζητήσεις. Η συμπεριφορά του αυτή αποδεικνύει πως προσπαθεί να καταλάβει αν ταιριάζεις στον εκκεντρικό του κόσμο.

Ιχθύες
Τα καλά νέα είναι πως δεν υπάρχει δυσκολία όταν προσπαθείς να διαβάσεις έναν ιχθύ. Τα καλύτερα νέα είναι πως όταν του αρέσεις, θα σε λούσει με συμπόνια και στοργή. Ένα ποίημα ή μία ζωγραφιά είναι μέσα στα πιθανά δώρα που θα λάβεις.

www.astro-live.gr

TAGS: