Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αποκλεισμένος μεν, με αρκετά κίνητρα δε

Παναθηναϊκός: Αποκλεισμένος μεν, με αρκετά κίνητρα δε
Με αρκετά κίνητρα παρά το γεγονός ότι δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται (22:05) τη Θέλτα στη Λεωφόρο.

​Αυλαία στο φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι, ρίχνει το βράδυ (22:05, CosmoteTV) το «τριφύλλι» υποδεχόμενο την ισπανική ομάδα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ δεν έχουν αποχαιρετήσει και μαθηματικά την διοργάνωση σε αντίθεση με την αντίπαλό τους που θα παλέψει μαζί με την Σταντάρ Λιέγης για το δεύτερο εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Παρ’ όλα αυτά, κίνητρα υπάρχουν πολλά για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές του καθώς εκτός από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει την πρώτη του νίκη σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά τον Νοέμβριο του 2012, κάθε βαθμός μετράει για την βαθμολογία του συλλόγου στην κατάταξη της UEFA αλλά είναι και μία ευκαιρία για όσους αγωνιστούν να αποδείξουν στον νέο τεχνικό της ομάδας ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια, τους Μέστο, Μολέδο, Κουτρουμπή και Χουχούμη στην άμυνα, τον Λουντ με τον Ζέκα στα αμυντικά χαφ, τους Γουακάσο και Εμποκού στα άκρα και τον Βιγιαφάνιες πίσω από τον Ιμπάρμπο.

Από την άλλη για τον σύλλογο της Γαλικίας το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί «τελικό» καθώς είναι αυτό που θα κρίνει σε συνδυασμό και με το αποτέλεσμα της Σταντάρ Λιέγης το ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον Αίαντα στην επόμενη φάση. Ο Εντουάρντο Μπερίσο αναμένεται να ξεκινήσει με τους Ρούμπεν Μπλάνκο, Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάλια, Τζόνι, Μαρσέλο Ντίαζ, Τούκου Ερνάντεζ, Βας, Ορεγιάνα, Μπονγκόντια και Γκουιντέτι.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments