Ζώδια

2017 Έτος του πύρινου Κόκκορα: Πόσο τυχερό θα είναι;

2017 Έτος του πύρινου Κόκκορα: Πόσο τυχερό θα είναι;
Το 2017 θα είναι το έτος του Κόκκορα, ωστόσο δεν ξεκινά την 1η Ιανουαρίου. Το Κινέζικο ζώδιο, αλλάζει την Κινεζική Πρωτοχρονιά, η οποία σύμφωνα με το Σεληνιακό Ημερολόγιο είναι στις 28 Iανουαρίου 2017.

Η επίδραση του κόκκορα κάνει τη χρονιά του ευνοϊκή για όσους ασχολούνται με το management, τις πωλήσεις και τα επαγγέλματα δημοσίων σχέσεων κάθε είδους. Επιπλέον, ο κόκκορας είναι το πιο σκληρά εργαζόμενο ζώδιο του κινέζικου κύκλου και ευνοεί ανθρώπους καριέρας, ανταμοίβοντας την σκληρή προσπάθεια σε κάθε τομέα.

Αν ωστόσο το Κινέζικο ζώδιο σας είναι όντως ο Κόκκορας τότε αυτή η χρονιά θα είναι μάλλον άτυχη για σας. Γενικά στην κινέζικη αστρολογία πιστεύεται ότι η χρονιά κάθε ζωδίου είναι ιδιαίτερα άτυχη για όσους είναι αυτό το ζώδιο και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την υγεία τους, τον έρωτα, τη ζωή και την καριέρα τους.

Επίσης σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία, κάθε ζώδιο συνδέεται με ένα από τα πέντε στοιχεία: χρυσός (μέταλλο), ξύλο, νερό, φωτιά ή Γη, πράγμα που σημαίνει ότι η χρονιά του Πύρινου Κόκκορα, όπως θα είναι το 2017, είναι μια φορά κάθε 60 χρόνια.

Οι άνθρωποι που γεννιούνται στο έτος του Κόκκορα είναι πάντα δραστήριοι, διασκεδαστικοί και δημοφιλείς στον κόσμο. Είναι επίσης ομιλητικά, ειλικρινή, ανοιχτά και πιστά άτομα. Τους αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και να δείχνουν πάντα εντυπωσιακοί και όμορφοι.

Γενικά το έτος του κόκκορα δίνει έντονη ενέργεια και ζωτικότητα σε όλα τα ζώδια και εξασφαλίζει επαγγελματική επιτυχία και τύχη στα οικονομικά η οποία ωστόσο θα επέλθει μόνο μετά από σκληρή δουλειά και προσπάθεια.

Πηγή: astrology4u.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments