Ορθή πορεία Ουρανού: Αφθονία χρήματος για όλους | Pagenews.gr
Pagenews Team 27 Δεκεμβρίου 2016, 14:34

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ο πλανήτης που ελέγχει τον ηλεκτρισμό, τις εφευρέσεις και ιδιαίτερα τις επικοινωνίες – δράσεις μέσα από τις τεχνολογίες, έρχεται και πάλι σε ορθή φορά, και αποδίδει πρακτικές ευκαιρίες, σε όλα τα ζώδια, για να αλλάξουν προς το καλύτερο την οικονομική του ζωή.

Προβλέψεις για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου:

Για τους Κριούς, που είναι σε οικονομική στενότητα, ο Ουρανός πάνω τους και σε ορθή φορά, θα τους ανοίξει επαγγελματικές αλλά και χρήματος. Δώστε μια παραπάνω βαρύτητα σε προτάσεις που θα σας γίνουν.
Χρήμα: *** / **

Οι δικοί σας τρόποι Ταύροι και ακόμη περισσότερο για τους Ιχθείς, είναι και αυτοί που θα κάνουν ισχυρά πρόσωπα να σας εμπιστευτούν και να σας προτείνουν συνεργασίες και όχι μόνο. Αρπάξτε λοιπόν τις ευκαιρίες.
Χρήμα: **** / *

Εσείς οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί, έχετε πολλά να λύσετε, αλλά τουλάχιστον οι μέρες είναι θετικές. Θα σας γίνουν πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, για καινούργια ξεκινήματα και σίγουρα κάτι από όλα αυτά θα σας δελεάσει. Σκεφτείτε με προσοχή τα πάντα.
Χρήμα: *** / **

Αιγόκεροι και Υδροχόοι, έχουν την εύνοια των ημερών. Χρήμα και οικονομικές ευκολίες είναι στον ορίζοντα. Πολλά και νομικά – περιουσιακά – οικογενειακά ζητήματα, που θα επιλυθούν προς το δικό σας το συμφέρον. Σίγουρα και προτάσεις από το εξωτερικό είναι στο μενού του 2017.
Χρήμα: *** / **

Εσείς οι Παρθένοι και οι Τοξότες, που έχετε εργαστεί σκληρά, από το νέο έτος, θα έχετε πολλά που θα εισπράξετε. Καινούργιος κόσμος δίπλα σας, που θα σας υποστηρίξει στις προσπάθειες σας. Αυτοί που πωλούν, θα βρούν άμεσα και τον επόμενο αγοραστή.
Χρήμα: ***/**

Εσείς τα επιχειρηματικά μυαλά του ζωδιακού κύκλου, οι Λέοντες και οι Ζυγοί, μπορείτε να πάρετε βαθιές ανάσες, όπου και θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει πρακτικά, προς το πολύ καλύτερο. Κάντε τον σωστό συντονισμό για όλα. Επίσης… μην κακομαθαίνετε τον εαυτό σας, τόσο πολύ!
Χρήμα: *./ ****

Εσείς οι Καρκίνοι, μέχρι την Πανσέληνο του Ιανουαρίου, θα έχετε τόσες καλές ειδήσεις στον εργασιακό – οικονομικό σας τομέα, που η ψυχολογία σας θα φτιάξει σίγουρα. Ταξίδια και νέες συνεργασίες, είναι στο πρόγραμμά των ερχόμενων εβδομάδων.
Χρήμα: *** / **

Πηγή: astroliveyourdestinantion.gr