Αθλητισμός

Στη Θεσσαλονίκη ο ΜακΦάντεν (pic)

Στη Θεσσαλονίκη ο ΜακΦάντεν (pic)
​Στην Θεσσαλονίκη, έφτασε πριν από λίγα λεπτά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Θάντους ΜακΦάντεν. O 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, συμφώνησε με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Νανσί, την Τετάρτη (28/1), ταξίδεψε για την Θεσσαλονίκη. Ο ΜακΦάντεν, θα έχει […]

​Στην Θεσσαλονίκη, έφτασε πριν από λίγα λεπτά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Θάντους ΜακΦάντεν.

O 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, συμφώνησε με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Νανσί, την Τετάρτη (28/1), ταξίδεψε για την Θεσσαλονίκη.

Ο ΜακΦάντεν, θα έχει την πρώτη του γνωριμία με την πόλη, αλλά και τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ, ενώ θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμος, για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Δικεφάλου, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βιλερμπάν στις 4/1, για το Basketball Champions League.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, από την άφιξη του Αμερικανού γκαρντ:

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments