Ζώδια

Ιανουάριος 2017: Η αστρολογική ατζέντα

Ιανουάριος 2017: Η αστρολογική ατζέντα
Προγραμμάτισε τον πρώτο μήνα του 2017 με τον καλύτερο τρόπο!

1 Ιανουαρίου 2017: Εύνοια στην επικοινωνία και στις έξυπνες πρωτοβουλίες

2 Ιανουαρίου 2017: Συναισθηματικές ταλαιπωρίες και ψευδαισθήσεις που παγιδεύουν

3 Ιανουαρίου 2017: Κατάλληλη για συναλλαγές και διακανονισμούς

4 Ιανουαρίου 2017: Μυστικά που μπορούν να βγουν στην επιφάνεια

5 Ιανουαρίου 2017: Δυναμική ημέρα αλλά και εύκολη έκθεση σε κινδύνους

6 Ιανουαρίου 2017: Χρειάζεται «ζύγισμα» καταστάσεων πριν από κάθε δράση ή πρωτοβουλία

7 Ιανουαρίου 2017: Κυριαρχεί η πρακτικότητα και η ανάγκη για απολαύσεις

8 Ιανουαρίου 2017: Ευνοείται η ψυχαγωγία και η πραγματοποίηση των επιθυμιών

9 Ιανουαρίου 2017: Μέρα κατάλληλη για την αξιοποίηση επικοινωνιακών δυνατοτήτων

10 Ιανουαρίου 2017: Ένταση στις αναμετρήσεις , τις διευθετήσεις και στις συναλλαγές

11 Ιανουαρίου 2017: Περιστασιακή κρίση και αντιπαράθεση με προοπτική κινδύνων

12 Ιανουαρίου 2017: Επεισοδιακή με δραματικές ανατροπές σε προσωπικές υποθέσεις

13 Ιανουαρίου 2017: Μοιραία μέρα αλλά και κατάλληλη για την πραγματοποίηση μεγάλων φιλοδοξιών

14 Ιανουαρίου 2017: Άμεση παρέμβαση του πεπρωμένου σε προσωπικά ή λειτουργικά ζητήματα

15 Ιανουαρίου 2017: Η εργασία και η υγεία ευνοείται αλλά και εκτίθεται συνάμα

16 Ιανουαρίου 2017: Ο παράγοντας της τύχης λειτουργεί σε πρακτικά, οικονομικά και επαγγελματικά

17 Ιανουαρίου 2017: Οι διαφωνίες ξεπερνιούνται μόνο με συνθηκολογήσεις

18 Ιανουαρίου 2017: Εύνοια στην κοινωνική και ερωτική επικοινωνία

19 Ιανουαρίου 2017: Εφιστάται προσοχή στην κίνηση και στην διαχείριση δύσκολων καταστάσεων

20 Ιανουαρίου 2017: Μοιραία περιστατικά σε εκδήλωση δημιουργούν ανησυχία

21 Ιανουαρίου 2017: Υποχρεώσεις έρχονται σε αντίθεση με επιθυμίες

22 Ιανουαρίου 2017: Σύντομη διαφυγή από πιεστικές καταστάσεις

23 Ιανουαρίου 2017: Ανάταση και περισσότερος παράγοντας τύχης στην επικοινωνία

24 Ιανουαρίου 2017: Ενδεχόμενες διαφωνίες και ατυχήματα μηχανικά

25 Ιανουαρίου 2017: Απαιτείται πρόνοια πριν από κάθε παράτολμη κίνηση

26 Ιανουαρίου 2017: Το παρασκήνιο γίνεται περισσότερο απειλητικό ή κουραστικό

27 Ιανουαρίου 2017: Αρχή νέου κύκλου για την πραγματοποίηση ιδεών και στόχων

28 Ιανουαρίου 2017: Απαιτείται οργάνωση και προγραμματισμός για επιτυχή αποτελέσματα

29 Ιανουαρίου 2017: Οι αλλαγές που θα γίνουν θα αποδειχθούν αναγκαίες

30 Ιανουαρίου 2017: Οι ελπίδες και τα όνειρα εμπεριέχουν στοιχεία εξαπάτησης

31 Ιανουαρίου 2017:. Προσοχή στις απώλειες και στις κλοπές.

​ΚΡΙΟΣ

Η επιστροφή στην εργασία απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και οξύνοια εκ μέρους σας, καθώς η τάξη πραγμάτων δείχνει να έχει διαταραχθεί από αστάθμητους παράγοντες. Αισθηματικά είστε πιεσμένοι από τις απαιτήσεις ή τη στάση του συντρόφου σας, τις προσωπικές σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και από την αναζήτηση διεξόδου σε θέματα πρακτικά. Καθώς προχωρά ο μήνας ανακαλύπτετε ότι τα περισσότερα θέματα σας θορύβησαν άδικα, θα έχετε σκεφτεί όμως πώς να λειτουργήσετε σε ενδεχόμενη, νέα, οικογενειακή αναστάτωση!

ΤΑΥΡΟΣ

Δείξτε υπομονή και υπηρετήστε καλύτερα τα σχέδιά σας. Είναι η εποχή που μπορείτε να πλησιάσετε τους κατάλληλους ανθρώπους, να προβάλετε τα καλά σας στοιχεία και να δηλώσετε ενδιαφέρον για ότι διαδραματίζεται γύρω σας και χαρακτηρίζεται σαν ευκαιρία για εσάς. Αισθηματικά είστε καλύτερα από άλλες φορές, αλλά θέλετε η κατάσταση να είναι περισσότερο στα μέτρα σας. Προσοχή χρειάζονται τα θέματα στα οποία λειτουργείτε αυθόρμητα, επειδή σας ενθουσιάζουν και μπορεί να σας εκθέτουν στο περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο και αν έχετε δίκαιο στις εκτιμήσεις, στις επιλογές και στη συμπεριφορά σας, τα θέματα που σας απασχολούν και οι διεκδικήσεις σας, θα αργήσουν να πραγματοποιηθούν. Ο μήνας δοκιμάζει τις αντοχές σας, αλλάζει τις προτεραιότητές σας και σας φέρνει αντιμέτωπες με το παρελθόν και ό,τι έχετε απομακρύνει από το οπτικό σας πεδίο. Είναι η περίοδος που θα κλείσει οριστικά κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς και θα ανοίξει άλλους πιο προσοδοφόρους για εσάς που δεν εφησυχάζετε και υποστηρίζετε ακόμα τον εφηβικό σας χαρακτήρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βιαστείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να κρατήσετε τα κεκτημένα και να βάλετε τάξη στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Υπάρχει πολύ υλικό που χρειάζεται επεξεργασία και μόνον εσείς μπορείτε να ξεχωρίσετε τι είναι χρήσιμο και τι όχι! Αισθηματικά δείξτε τόλμη, αποφασιστικότητα και επινοητικότητα. Διακρίνετε πότε και που σας εξυπηρετεί να μιλήσετε, να διεκδικήσετε και να κατοχυρώσετε τα πεδία της δράσης σας. Οικονομικά τα έξοδα προβλέπονται αναγκαία και μην τα φοβηθείτε, αφού προβλέπεται να είστε σε καλύτερη θέση στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας φέρνει σχετική αναστάτωση στα επαγγελματικά και πρακτικά σας θέματα. Φροντίστε να μην κάνετε σενάρια βασισμένοι στις υποσχέσεις, ή στα δεδομένα του χτες και μην αφήνετε τα θέματα που σας αφορούν να εξελίσσονται στην τύχη. Αν νιώσετε ξαφνικά μοναξιά, ή ότι οι άλλοι γύρω σας αλλάζουν πορεία πλεύσης ή ότι η οικογένεια επαναστατεί απέναντί σας, μην πεισμώνετε και μην φέρεστε σκληρά. Όλα ακολουθούν μια διαδρομή που σας εξυπηρετεί αθέατα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι εξαιρετικά ποικίλο και ενδιαφέρον το διάστημα που ξεκινά από την Πρωτοχρονιά του έτους. Προβλέπεται έντονο συναίσθημα αλλά και επιτακτική ανάγκη προάσπισης του ζωτικού σας χώρου, είτε αυτός λέγεται εργασία, είτε προσωπική ζωή. Το απρόοπτο θα λειτουργήσει αρκετές φορές, τις περισσότερες μάλλον ευχάριστα. Περιποιηθείτε την εμφάνισή σας, πιστέψτε περισσότερο στην αξία σας και υποδεχτείτε την περίοδο εύνοιας που περιμένατε. Από τώρα και στο εξής, είναι όλα στο χέρι σας για ολόκληρο το μήνα!

ΖΥΓΟΣ

Το ξεκίνημα του έτους είναι κάπως περίεργο για τις περισσότερες από εσάς και θα πρέπει να είστε συγκρατημένες στις αντιδράσεις σας. Πράγματι είναι δύσκολο να βγάλετε σαφή συμπεράσματα καθώς οι περισσότερες εξελίξεις στα θέματα που σας απασχολούν, φαίνεται να μην συμφωνούν με τις επιθυμίες, ή τις προσδοκίες σας. Αντιμετωπίστε ένα – ένα τα θέματα που σας εκνευρίζουν ή σας ταλαιπωρούν και μην πελαγώνετε όταν τα σκέφτεστε. Είναι μια περίοδος αναγκαστικής προσγείωσης στην πραγματικότητα, αλλά δείτε το σαν περίοδο ανεφοδιασμού των δυνάμεών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μείνετε πιστοί στις απόψεις σας, εμπλουτίστε τις γνώσεις σας γύρω από θέματα που σας αφορούν και αγνοήστε κάποιες προσωρινές αντιξοότητες που σας προβληματίζουν. Οι πρώτες μέρες του μήνα είναι και οι πιο περίεργες, σιγά – σιγά όμως φαίνεται πως η κατάσταση γύρω σας εξομαλύνεται, οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα αποκαθίστανται, ενώ τα οικονομικά σας, υποστηρίζονται καλύτερα από το αντικείμενο της εργασίας σας, μόνιμης ή προσωρινής. Είστε ο χαμαιλέοντας της εποχής και πρόκειται να το ευχαριστηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία αν και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν. Μέρα με την ημέρα, πείθεστε όλο και περισσότερο ότι εσείς κινείτε τα νήματα της τύχης σας και από εσάς εξαρτάται ο τρόπος με τον οποίο θα επιτύχετε τους στόχους σας. Οι δυσκολίες σας χαροποιούν γιατί σας επιτρέπουν να αλλάξετε πορεία, να αναζωογονηθείτε εκ των έσω και να ξεφύγετε από καταστάσεις που επιβάλουν οι μετριότητες. Όσοι δεν πείθονται για τις προθέσεις σας, απομακρύνονται φυσιολογικά από τη ζωή σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ ουσιαστικός μήνας για εσάς ο Ιανουάριος, ο οποίος σας προσφέρει αφορμές αλλά και ευκαιρίες να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να βάλετε σε εφαρμογή τακτικές και σχέδια που αφορούν στα επαγγελματικά και οικονομικά σας, αλλά και να φέρετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν περισσότερο στην περίπτωση που ετοιμάζετε κάποιο νέο ξεκίνημα. Σαν γυναίκα με πρακτικό χαρακτήρα, θα μπείτε στον πειρασμό να χαρίσετε στον εαυτό σας ελαφρύνσεις από χρόνια βάρη και να ξεφύγετε από τα μέχρι τώρα ασφυκτικά, συναισθηματικά σας πλαίσια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ξεκίνημα της χρονιάς δεν ευνοεί άμεσα τα σχέδιά σας, ούτε συμφωνεί με τον προγραμματισμό σας. Από την άλλη μεριά όμως σας επιτρέπει να κάνετε ριζικές τομές στην καθημερινότητα, να ελπίσετε και να επιδιώξετε αλλαγές, να πάρετε τις υποθέσεις σας στα χέρια σας και να διαπιστώσετε ότι η τύχη ευνοεί τις τολμηρές. Η πολυπόθητη ισορροπία, ή συμφωνία αντίθετων στρατοπέδων δεν επιτυγχάνεται, αλλά σας δίνει ώθηση να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και να υπερασπιστείτε αποτελεσματικότερα τον εαυτό σας σε όλους τους τομείς που έχετε αναπτύξει δράση.

ΙΧΘΥΕΣ

Αφροδίτη, Άρης και Ποσειδώνας στο ζώδιό σας σημαίνει ότι το συναίσθημα καθορίζει τις δράσεις σας. Αυτό μπορεί να έχει εξίσου θετικές, όσο και αρνητικές επιπτώσεις, ιδιαίτερα αν αποφασίσετε να το περιορίσετε ή να κάνετε κακή χρήση της δύναμής σας. Ο φόβος δεν είναι καλός σύμβουλος και θα πρέπει να τον παραμερίσετε. Τα μέσα που διαθέτετε, όπως για παράδειγμα το χρήμα, ή η επαγγελματική σας θέση, δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη του σκοπού σας. Αυτόν τον μήνα, η ικανοποίηση θα προκύψει από εκεί που δεν το περιμένετε και από άτομα που αναγνωρίζουν τις ικανότητες και τις προσπάθειές σας!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments