Αθλητισμός

Ήταν πέναλτι της Γιουβέντους στο 97′; (vids)

Ήταν πέναλτι της Γιουβέντους στο 97′; (vids)
Χαμός στην Ιταλία με το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της Γιουβέντους στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων στο ντέρμπι με τη Μίλαν, με το οποίο η «Γηραιά Κυρία» πήρε τη νίκη με 2-1.

​Η απόφαση του διαιτητή Νταβίντε Μάσα να υποδείξει την άσπρη βούλα στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων εξόργισε τη Μίλαν με αποτέλεσμα οι Ροσονέρι να την… πέσουν στον ρέφερι της αναμέτρησης μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Από χθες το βράδυ στην Ιταλία η συγκεκριμένη φάση αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν αυστηρή την απόφαση του διαιτητή που έκρινε τη νίκη της Γιούβε.

Στο 97′ ο Λιχστάινερ επιχειρεί σέντρα από τα δεξιά με δύο αμυντικούς της Μίλαν μπροστά του μέσα στην περιοχή. Η μπάλα φαίνεται να χτυπάει στο απλωμένο χέρι του Ντε Σίλιο, με τον διαιτητή να σφυρίζει το πέναλτι με το οποίο ο Ντιμπάλα χάρισε τους τρεις βαθμούς στη «Γηραιά Κυρία».

Από την πλευρά της Μίλαν φωνάζουν για το γεγονός ότι η απόσταση είναι πολύ κοντινή, ωστόσο από τα ριπλέι είναι ξεκάθαρο ότι η μπάλα σταματάει στο χέρι του Ντε Σίλιο.

Δείτε τη φάση για την οποία συζητάει… όλη η Ιταλία από χθες το βράδυ:

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments