Αθλητισμός

Ίντερ και Βαλένθια τσέκαραν Μήτρογλου!

Ίντερ και Βαλένθια τσέκαραν Μήτρογλου!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ίντερ και η Βαλένθια έστειλαν κατασκόπους στο "Ντα Λουζ" για να τσεκάρουν τον Κώστα Μήτρογλου στο ντέρμπι της Μπενφίκα με αντίπαλο την Πόρτο!

​Αν δεν υπήρχε αυτός ο μπαγάσας ο Λιονέλ Μέσι (18 γκολ), τότε ο Κώστας Μήτρογλου (παρέα με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι) θα ήταν ο πρώτος σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2017 αφού αμφότεροι έχουν σκοράρει 16 φορές.

Ο σέντερ-φορ της Μπενφίκα κάνει career season, σκοράρει ακατάπαυστα κι αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από όλα τα μεγάλα κλαμπ που ψάχνονται για επιθετικούς που έχουν το εύκολο γκολ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας επιθετικός έχει κάνει γκελ σε δύο πολύ σοβαρά ευρωπαϊκά μεγαθήρια που μάλιστα το Σάββατο έστειλαν «κατάσκοπο» στο «Ντα Λουζ» για το ντέρμπι της Μπενφίκα με την Πόρτο, έχοντας στραμμένα τα βλέμματά τους στο «Μητρογκόλ».

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η Ίντερ και η Βαλένθια ήταν οι δύο ομάδες που τσέκαραν από κοντά τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος μπορεί να μη σκόραρε απέναντι στους «δράκους» (ας όψεται ο Κασίγιας και οι εκπληκτικές του αποκρούσεις), ωστόσο ήταν ένας διαρκής κίνδυνος για την άμυνα της Πόρτο σε μία ακόμα μεστή εμφάνιση.

Τόσο η Ίντερ, όσο και η Βαλένθια καταστρώνουν από τώρα τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν, με τις «νυχτερίδες» να βρίσκονται σε φάση ανοικοδόμησης μετά από μία ακόμα καταστροφική χρονιά. Μάλιστα το ενδιαφέρον της Βαλένθια δεν είναι καινούργιο, ούτε τωρινό, αλλά χρονολογείται από το καλοκαίρι του 2015, πριν ακόμα ο Μήτρογλου επιλέξει την Μπενφίκα να συνεχίσει την καριέρα του, με την ομάδα του μεγιστάνα από τη Σιγκαπούρη Πίτερ Λιμ να ψάχνει απεγνωσμένα την αγορά για ένα στράικερ που θα λύσει το μόνιμο επιθετικό πρόβλημα του συλλόγου.

Σε ότι αφορά την Ίντερ, οι Κινέζοι ιδιοκτήτες της Suning Holdings Group σχεδιάζουν για το καλοκαίρι ένα πρωτοφανές μεταγραφικό σάρωμα (έχουν υποσχεθεί μεταγραφικό μπάτζετ 150 εκατομμυρίων ευρώ), με τους «νερατζούρι» να χτενίζουν την αγορά για να βρουν λύσεις που θα επαναφέρουν το σύλλογο σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Σε κάθε περίπτωση, η ρήτρα αποδέσμευσης του Έλληνα επιθετικού παραμένει στα 40 εκατομμύρια ευρώ (χρήματα τα οποία η Μπενφίκα βρήκε από ομάδες της Κίνας τον περασμένο Ιανουάριο), με την παρουσία των δύο ομάδων στις εξέδρες του «Ντα Λουζ» για ένα πρώτο τσεκάρισμα να αποτελεί προπομπό για ένα θερμό καλοκαίρι.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments