Απίστευτες καταγγελίες Ολυμπιακού: ΜΑΤ χτυπούσαν παίκτες της ομάδας | Pagenews.gr
Pagenews Team 13 Απριλίου 2017, 19:02 13 Απριλίου 2017, 19:02

Απίστευτες καταγγελίες από ανθρώπους του Ολυμπιακού για όλα όσα συνέβησαν αμέσως μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, αλλά και ο Στέφανος Καπίνο, δυναμεις των ΜΑΤ μπήκαν στα αποδυτήρια και μεταξύ άλλων χτυπούσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού και φροντιστές της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς, που έκανε λόγο για πρακτικές… Χούντας:

«Δεν θα μιλήσω για τη διαιτησία, αν και θα έπρεπε. Νομίζω ότι όλοι είδατε και καταλάβατε τι συμβαίνει με τον κ. Παπαπέτρου και τους βοηθούς του. Το σημαντικό όμως και αυτό που θέλω να καταγγείλω είναι κάτι άλλο που συνέβη μόλις τελείωσε ο αγώνας. Μια διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και κτυπούσε αλύπητα τους πάντες!

Χτύπησαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, φροντιστές, απλούς ανθρώπους του μεροκάματου και του μόχθου που κουβαλούσαν εκείνη την ώρα πετσέτες και πράγματα.

Μάλιστα, απέκλεισαν την Μονάδα Αθλητικής Βίας που προσπάθησε να μπει στα αποδυτήρια, μάλλον ήθελαν να είναι μόνοι τους. Η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι Υπουργοί πρέπει να ψάξουν και να βρουν τι έγινε, ας ασχοληθεί αυτή η Κυβέρνηση με αυτό το περιστατικό οπωσδήποτε. Οι σκηνές που ζήσαμε θυμίζουν Χούντα, ελάτε να δείτε τα αίματα στο πρόσωπο του φροντιστή μας»

TAGS: