Μεταγραφική κόλαση στο Ρέντη: Φέρνει 10 παίκτες κι αυτές τις ονοματάρες ο Μαρινάκης-Ποιοι λένε αντίο! | Pagenews.gr
Pagenews Team 15 Απριλίου 2017, 10:56

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινείται σήμερα το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα διαβάζουμε στον αθλητικό Τύπο, καθώς οι Πειραιώτες είναι μεγάλη ομάδα και, μοιραία, έχουν στραμμένη την προσοχή τους σε πολλά και διαφορετικά πεδία.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή στροφή που υπάρχει στα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, 

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί το προσεχές καλοκαίρι για την απόκτηση: Δυο αριστερών μπακ, ενός στόπερ (και αυτός με την προϋπόθεση πως δεν γυρίζει-μένει ο Σιόβας), ενός αναπληρωματικού δεξιού μπακ, ενός «εξαριού» (με την προϋπόθεση πως δεν μένει ο Σιώπης), ενός ακόμη «οκταριού», ένας εξτρέμ (πέραν της επιστροφής Γιαννιώτα όπως έχουμε ξαναγράψει) και δυο επιθετικών!

Αν αυτοί οι επιθετικοί θα είναι ο Βέλλιος και ο Αραούχο-«Μιραλάς» ή αν θα είναι κάποιοι άλλοι, θα δείξει μέσα στο επόμενο διάστημα. Πάντως το πλάνο αυτό είναι, μαζί φυσικά και με μια σκάντζα του Καπίνο, που όπως έχουμε πει πιθανότατα θα είναι ο Γιαννιώτης!

Αυτά αναμένεται να γίνουν το προσεχές καλοκαίρι στο Λιμάνι και πάντα φυσικά με την προϋπόθεση πως δεν πωλούνται παίκτες (Ρέτσος, Σεμπά, Καπίνο κτλ)…

πηγή:  sportdog.gr