Αθλητισμός

Αυτός φέρνει λεφτά στον Παναθηναϊκό για να “τρέξουν” οι μεταγραφές

Αυτός φέρνει λεφτά στον Παναθηναϊκό για να “τρέξουν” οι μεταγραφές
Τι περιμένουν στον Παναθηναϊκό προκειμένου να προχωρήσουν τις μεταγραφικές υποθέσεις.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει “τρέξει” ακόμα τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και η αλήθεια είναι πως υπάρχει ανησυχία αφού δεν αργεί η μέρα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει κάνει τις εισηγήσεις του και περιμένει από τη διοίκηση να τις υλοποιήσει, αλλά φαίνεται πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να υπάρξουν και πωλήσεις, ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα.

Και η πώληση η οποία περιμένουν στον Παναθηναϊκό είναι εκείνη του Ροντρίγκο Μολέδο, ώστε να έρθουν χρήματα που θα ξεμπλοκάρουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Η διαφαινόμενη παραχώρηση του Βραζιλιάνου άσου στην Μπεσίκτας θα δώσει τη δυνατότητα στους Πράσινους να κινηθούν για την ενίσχυση της ομάδας και να ολοκληρώσουν τις περιπτώσεις που βρίσκονται stand by.

Ποιες είναι αυτές; Πρώτη του Ισραηλινού, Ομρί Αλτμάν, ο οποίος επανήλθε και πάλι στο προσκήνιο μετά τον Γενάρη και δεν αποκλείεται αυτή τη φορά η μεταγραφή του να ολοκληρωθεί, αφού η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη είναι μόλις 150.000 ευρώ.

Εκτός του Αλτμάν, ο Παναθηναϊκός έχει στο… περίμενε και τον Φιλίπε Φερέιρα, τον αριστερό μπακ της Μπράγκα, που αρέσει πολύ στον Λυμπερόπουλο, ενώ στον Παναθηναϊκό θέλουν να ξεκαθαρίσουν γρήγορα (και θετικά) οι υποθέσεις των Κλωναρίδη και Εμποκού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments