Αθλητισμός

Οι συμβουλές του Μανόλο στους επίδοξους συναδέλφους του (pic)

Οι συμβουλές του Μανόλο στους επίδοξους συναδέλφους του (pic)
Ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν καλεσμένος σε σχολή προπονητών της Ανδαλουσίας.

Είναι γνωστό πως στην Ισπανία και ιδιαίτερα στην Ανδαλουσία απ’ όπου κατάγεται, εκτιμούν αφάνταστα τον Μανόλο Χιμένεθ και τις ικανότητες του στην προπονητική. 

Αυτό επιβεβαιώθηκε και με την πρόσκληση που του έγινε, προκειμένου να βρεθεί σε σχολή προπονητών και να μιλήσει σε επίδοξους συναδέλφους του. Εννοείται πως ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε ένα διάλειμμα από τις διακοπές του και έδωσε το παρών στο σεμινάριο, ενώ μαζί του ήταν και ο στενός συνεργάτης του, γυμναστής της «Ένωσης», Σεμπάς Λόπεθ. 

«Να σέβεστε πάντα απεριόριστα τους συναδέλφους σας. Δεν άκουσα ποτέ σπουδαίους προπονητές όπως ο Λουίς Αραγονές και ο Κάρλος Μπιλάρδο να μιλούν άσχημα για συναδέλφους τους» ήταν μια ατάκα του Χιμένεθ, ο οποίος ανέφερε επίσης: 

«Η πιο δύσκολη εμπειρία είναι να εργάζεσαι σε έναν κορυφαίο σύλλογο, ωστόσο ταυτόχρονα είναι και δια βίου μάθηση και αυτό που μας βοηθά να εξελισσόμαστε». Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε επίσης σε κάποιες άσχημες στιγμές της προπονητικής καριέρας του, αναφερόμενος κυρίως στη θητεία του στη Σαραγόσα, ενώ έστειλε και μήνυμα στους… μαθητές να ολοκληρώσουν τον κύκλο μαθημάτων ώστε να πάρουν το δίπλωμά τους.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments