Αθλητισμός

ΠΑΟ σε Μπεργκ: «Δεν μπορείς να κάνεις προσφυγή, μίλησες παράνομα»

ΠΑΟ σε Μπεργκ: «Δεν μπορείς να κάνεις προσφυγή, μίλησες παράνομα»
Ο Παναθηναϊκός αποστέλνει άμεσα στον ατζέντη του Μπεργκ "αντικαταγγελία" μέσω της οποίας τον ενημερώνει ότι δεν έχει το δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή και ότι προέβη σε διαπραγματεύσεις με την Αλ Αϊν παρανόμως και δίχως την άδειά του.

«Αντικαταγγελία» ετοιμάζεται να αποστείλει άμεσα ο Παναθηναϊκός στον ατζέντη του Μάρκους Μπεργκ μετά την προσφυγή που κατέθεσε εναντίον του τριφυλλιού με αφορμή καθυστέρηση των δεδουλευμένων του, ζητώντας την ελευθερία του.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι «πράσινοι» στο αμέσως προσεχές διάστημα πρόκειται να γνωστοποιήσουν στον ατζέντη του Σουηδού άσου ότι δεν έχει το δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή μιας και στον τραπεζικό λογαριασμό του έχουν ήδη μπει τα χρήματα που προβλέπονται και ως εκ τούτου δεν υποστηρίζεται η κατάθεση προσφυγής.

Ταυτόχρονα προβλέπεται να του επισημαίνουν ότι ενήργησε παρανόμως καθώς δεν είχε το δικαίωμα να προβεί σε διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα (Αλ Αϊν) εν αγνοία του Παναθηναϊκού και δίχως τη συγκατάθεσή του, τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με το σύλλογο σε ισχύ έως το 2019.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments