Αθλητισμός

Προσφυγή ο Βέμερ, ζητεί 550.000€!

Προσφυγή ο Βέμερ, ζητεί 550.000€!
Ο ξεχασμένος Γερμανός δεξιός μπακ κατέθεσε προσφυγή στην ΕΠΟ για τα δεδουλευμένα του και ζητάει 550.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό που δεν έχει πληρώσει τη δόση Φεβρουαρίου στους "κομμένους".n

Την ελευθερία του μέσω προσφυγής στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ, διασφαλίζοντας τα οφειλόμενα χρήματα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και επιδιώκοντας να πάρει όλο το ποσό μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, κατέθεσε ο Γενς Βέμερ. 

Ο ξεχασμένος Γερμανός δεξιός μπακ διεκδικεί εκτός από τα οφειλόμενα έξι μηνών και όλο το ποσό μέχρι το τέλος του συμβολαίου του (καλοκαίρι του 2018), ενώ πέραν αυτού αξιώνει από το τριφύλλι, πριμ που του οφείλονται, κι άλλες παροχές, όπως το ενοίκιο του σπιτιού του, αλλά και χρήματα για το αμάξι που χρησιμοποιούσε! 

Η προσφυγή του έχει κατατεθεί και αναμένεται να εκδικαστεί από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ, γεγονός που σημαίνει ότι η οριστική διευθέτηση του θέματός του και οι αποπληρωμή του όποιου ποσού εκδικαστεί θα αφορά σε αρκετές δόσεις και άρα θα τραβήξει χρονικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κομμένοι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού (Βέμερ, Ρινάλντι, Ρέις, Τελάντερ, Στιλ) είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν πληρωθεί τη δόση Φεβρουαρίου.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments