Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου: «Όσοι βρίζουν θα αποκλείονται» | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Σεπτεμβρίου 2017, 15:24 5 Σεπτεμβρίου 2017, 15:24

Στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου είναι αποφασισμένοι να λάβουν μέτρα σχετικά με όσους μπαίνουν στους λογαριασμούς της ομάδας ή της ομοσπονδίας στα Social Media και ξεπερνούν τα όρια με υβριστικούς χαρακτηρισμούς. 

Τα υβριστικά σχόλια ορισμένων ανόητων προς το πρόσωπο του Λουκάκου, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της ΕΠΟ, η οποία μέσω του επίσημου λογαριασμού της Εθνικής Ελλάδος στο facebook καταδίκασε τις συγκεκριμένες συμπεριφορές:

Αναλυτικά το post αναφέρει:

«ΕΛΛΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (GREECE NATIONAL TEAM)

Επειδή οι καλοί (social media) λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους… Με αφορμή κάποια σχόλια που γράφτηκαν (και γράφονται κατά καιρούς) κάτω από τα posts του επίσημου λογαριασμού της Εθνικής ομάδας, σας ενημερώνουμε ότι:

Όσοι και όσες έχουν την ανάγκη να υβρίζουν, είτε τους αντίπαλους της «γαλανόλευκης» είτε τα ίδια τα μέλη της, θα αποκλείονται και θα αναφέρονται. Σε αντίθεση με όσους και όσες ασκούν κριτική, χωρίς να χρησιμοποιούν υβριστικές φράσεις ή προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Στον λογαριασμό της Εθνικής ομάδας δεν είναι ευπρόσδεκτοι όσες φίλες και όσοι φίλοι δεν ξέρουν τι σημαίνει σεβασμός τους διαγωνιζόμενους, στην προσπάθειά τους και, πάνω απ’ όλα, στο ίδιο το παιχνίδι.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
#GoGreece FIFA World Cup European Qualifiers

Ετικέτες: