Αθλητισμός

Το ντέρμπι που ”σημαδεύτηκε” από τη βία (vid)

Το ντέρμπι που ”σημαδεύτηκε” από τη βία (vid)
Στις 12 Νοεμβρίου του 2000, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ''διασταύρωσαν'' τα ''ξίφη'' τους στο ''Απ. Νικολαΐδης'', σε ένα ματς που λίγοι θυμούνται το αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός είχε λάβει την απόφαση να φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στην ανακαινισμένη ιστορική του έδρα, το ”Απ. Νικολαΐδης”. Μία απόφαση που έμελλε να μην του βγει σε… καλό.

Στις 12 Νοεμβρίου του 2000, διεξήχθη στη Λεωφόρο το ντέρμπι ”αιωνίων”, παρουσία των οπαδών των δύο ομάδων. Ένα ματς που ”σημαδεύτηκε” από επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και εκατέρωθεν με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να πάρουν το ματς, όμως η μπάλα δεν έκανε το χατίρι σε… κανέναν, με το 0-0 να παραμένει ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Παναθηναϊκός (Άγγελος Αναστασιάδης): Νικοπολίδης, Χένρικσεν, Γκούμας, Βόκολος, Σάριτς, Φύσσας, Γκαλέτο (55′ Βαζέχα), Μπασινάς, Καραγκούνης (73′ Σιπνιέφσκι), Βλάοβιτς (60′ Κόλα), Λυμπερόπουλος

Ολυμπιακός (Γιάννης Μαντζουράκης): Ελευθερόπουλος, Πατσατζόγλου, Αμανατίδης (45′ Ανατολάκης), Μαυρογενίδης, Κωστούλας, Κόντης, Τζόρτζεβιτς, Ζε Ελίας, Ζέτερμπεργκ (73′ Λουτσιάνο), Άλβες, Οφορίκουε (68′ Αλεξανδρής)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments